Vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia / työmaainsinöörejä

EKE-Rakennus Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 24.3.2017 Hae viimeistään 17.4.2017

EKE-Rakennus Oy etsii kauttamme useita vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia / työmaainsinöörejä vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun eri työmaakohteisiin.

Vastaavana työnjohtajana vastaat kerrostalo- ja toimitilarakentamisesta ja toivomme sinulta vahvaa aikaisempaa kokemusta kerrostalo- ja toimitilarakentamisesta. Pystyt työssäsi hallitsemaan projektit ja niiden aikataulutukset rutiinilla ja sinulta löytyy sosiaalisten taitojen lisäksi tuloksellista otetta työhösi. Pystyt hoitamaan kohteiden laadukkaan ja oikea-aikaisen aikataulutuksen ja saattamaan kohteen loppuun laatua unohtamatta. Pystyt myös toimimaan työnjohtajana alan ammattilaisille kohteessa sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Ymmärrät rakennusprojektin tavoitteet ja huolehdit siitä, että kaikkia rakentamista koskevia määräyksiä noudatetaan.

Toivomme, että olet koulutukseltasi DI, RI tai RKM ja että sinulta löytyy vahvaa aikaisempaa kokemusta vaativista kerrostalo- tai toimitilakohteista. Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivista asennetta sekä tarkkuutta. Olet oikeudenmukainen ja osaat motivoida sekä kannustaa omaa organisaatiotasi. Sinulla on lisäksi voimassa olevat turvakortit ja oma auto käytettävissä työmatkoihin.

Työnjohtajalta / työmaainsinööriltä toivomme aikaisempaa kokemusta pientalojen rakentamisesta. Pystyt hallitsemaan eri projektikokonaisuudet ja niiden aikataulutukset kiitettävästi. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja koulutustaustaltasi olet DI, RI tai RKM. 

Työssäsi vastaat asuntorakentamisen kohteissa oman työmaaorganisaatiosi oikea-aikaisesta ja tuloksellisesta sekä laadukkaasta toiminnasta. Huolehdit kohteissa niiden loppuunsaattamisesta sekä siitä, että vuositakuutyöt tulevat tehdyiksi aikataulun mukaisesti.

Asiakkaamme EKE-Rakennus Oy tarjoaa sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan lisäksi itsenäisen työkentän sekä kilpailukykyisen palkkauksen, mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen, osaavan organisaation tuen.

Tehtävät alkavat heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti, täytä tehtäväkohtainen hakemus sivuillamme www.jopia.fi ja liitä sinne ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pia Brusin, puh. 010 504 9990

 

Jopia Oy on kotimainen henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys jonka palvelee asiakkaita valtakunnallisesti Vantaan konttorilta käsin.

Tarjoamme yrityksellesi henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomasjärjestelmää hyödyntäen.

Hoidamme puolestanne projektivastuun koko rekrytointiprosessista tai sen sovituista vaiheista ammattimaisesti ja osaavasti yli 25 vuoden alan kokemuksella.

Lue lisää meistä

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi