Vastaava työnjohtaja asuin- ja toimitilarakennuskohteille

Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 10.5.2019 Hae viimeistään 19.5.2019

Haemme vastaavaa työnjohtajaa asuin- ja toimitilarakennuskohteille Jyväskylään

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Jyväskylän Kankaan vanhaan tehdasmiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät Tourujoen luonnonläheinen ympäristö, kestävä kehitys, viisaat ratkaisut asukkaille ja alueen yrityksille sekä läheiset keskustan ja Seppälän palvelut.

Mitä pääset tekemään?

Vastaavana työnjohtajana johdat asunto- ja toimitilarakennusprojekteja (alkavia ja jo käynnissä olevia uudis- ja saneerauskohteita). Huolehdit siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Toimit esimiehenä ja ohjaat projektia ja sen etenemistä yhteistyössä muun projektihenkilöstön kanssa. Vastuullasi on esimerkiksi projektin yleisaikataulu ja tehtäväsuunnitelmat, työurakkalaskelmat ja hankintasuunnitelmat. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri, DI)
– aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– projektin ajanhallinta- ja kustannustietoisuutta
– kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
– esimies-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Rakennuspäällikkö Jukka Patala (p. 040 582 9501, jukka.patala@skanska.fi) ja työpäällikkö Juha Ruokolainen (p. 040 526 2357, juha.ruokolainen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, projekteista ja tiimistämme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

 

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi