Vesihuoltoasentajaa

Sipoon kunta
Sijainti Sipoo
Päivämäärät Julkaistu 9.6.2017 Hae viimeistään 15.6.2017

Sipoo on voimakkaasti kasvava 20 000 asukkaan kunta pääkaupungin läheisyydessä, Itä-Uudellamaalla. Sipoon Vesi-vesihuoltoliikelaitos tuottaa kunnan vesihuoltopalvelut ja vastaa omaisuutensa ylläpidosta, verkostojen rakentamisesta ja sekä toiminnan yleisestä kehittämisestä.

Haemme nyt joukkoomme vakinaiseen toimeen kahta

 

VESIHUOLTOASENTAJAA

 

Tehtävänäsi on toimia vesihuoltolaitoksen kunnossapitoryhmässä asennus-, korjaus-, ylläpito- ja huoltotehtävissä sekä huolehtia vesihuoltolaitoksen verkosto-omaisuuden ja siihen liittyvien laitteiden kunnosta. Keskeisiin tehtäviin kuuluvat tilaustyöt, suunnitellut korjaukset sekä äkilliset huollot. Tehtävässä osallistut lisäksi vesilaitoksen varallaoloon.

 

Kun tulet meille töihin, saat monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä näköalapaikan kasvavan kunnan palveluiden kehittämisessä.

 

Katso lisätietoja ja hae tehtävään 15.6.2017 klo 16  mennessä Sipoon kunnan sivuilla olevan linkin kautta  www.sipoo.fi  -> Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi