Kokeile kuukausi maksutta

Yhdyskuntatekniikan päällikkö

Tammelan kunta
Sijainti Tammela
Päivämäärät Julkaistu 6.3.2023 Hae viimeistään 23.3.2023

Tammelan kunta hakee tekniselle toimialalle yhdyskuntatekniikan päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.5.2023 alkaen.

Virassa vastaat yhdyskuntatekniikan sekä vesihuollon palvelualueista. Toimit vuorovaikutteisesti eri sidosryhmien suuntaan, kuten asukkaiden, elinkeinoelämän sekä eri yhteisöjen kanssa selkeänä päämääränä kuntamme infrastruktuurin sujuva toimivuus ja kehitystyö.

Palvelualueiden tehtäviin kuuluu mm. infrarakentamisen ja vesihuollon lainmukaiset tehtävät sekä vastuualueiden rakentamis- ja ylläpitotyöt, työnjohto ja esimiestehtävät. Talousarvion laadinta prosessina sekä investointien kilpailuttaminen ja toteuttaminen ovat osana arkea sekä vastuualueen hankinnat kaikkine hallinnollisine valmisteluineen. Toimit vastuualueidesi osalta asiantuntijana ja valmistelijana hallinnollisessa päätöksenteossa sekä viranomaisyhteistyössä.

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja haastava mutta nyt erityisesti arvostamme vesihuoltoon liittyvää osaamista ja kokemusta.

Kelpoisuusehtona on ensisijaisesti insinöörin (AMK) tutkinto yhdyskunta- tai ympäristötekniikan alalta tai muu soveltuva alan tutkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy TS-sopimuksen ja Tammelan kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Lisätietoja:

Tekninen johtaja Jari Kauppi, p. 040 8611 788
Yhdyskuntatekniikan päällikkö Heimo Tuomola, p. 050 3132 140

Hakuaika päättyy  23.3.2023  klo 14:00

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat