Yksikönjohtaja rakennesuunnitteluun

Lehto Group Oyj
Sijainti Kempele
Päivämäärät Julkaistu 27.10.2017 Hae viimeistään 19.11.2017

Oletko etsimämme ennakkoluuloton suunnannäyttäjä?

Nyt etsimme rakennesuunnittelijataustaista yksikönjohtajaa, joka perustaa meille kolmannen rakennesuunnittelutoimiston Lehdon Kempeleen pääkonttorille. Muut rakennesuunnittelutoimintomme sijaitsevat Kajaanissa ja Vantaalla.

Yksikönjohtajana pääset kasaamaan oman näköisesi yksikön, joka palvelee konsernin neljää eri palvelualuetta: asuntoja, toimitiloja, korjausrakentamista ja hyvinvointitiloja. Täältä näet minkälaisten projektien parissa olemme viime aikoina ahertaneet.

Tehtävän alussa tiimiisi liittyy viisi rakennesuunnittelijaa. Vuoden 2018 aikana olet kasannut 10-20 hengen toimivan suunnitteluorganisaation, jonka tiimit palvelevat ympäri Suomea sijoittuvien projektien tarpeita. Tämän jälkeen jatkat yksikön kasvattamista ja palvelumallien kehittämistä konsernin sekä yhtiömme strategian mukaisesti.

Vastaat tiimisi rekrytoinneista ja oman porukkasi ammatillisesta kehityksestä. Selkänojanasi toimii sekä oma organisaatiomme johto että konsernin vahva tuki. Voisikin sanoa, että työsi on itsenäistä ja vastuullista, mutta ei missään tapauksessa yksinäistä puurtamista.

Työsuhteesi on vakituinen ja työsi alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä. Tehtävään kuuluu peruspalkan lisäksi merkittävä tulospalkkio, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Myös konsernin monipuoliset henkilöstöedut ovat käytössäsi – näistä voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

”Ei perinteistä rakennesuunnittelutyötä”

Tiesitkö, että Lehdon sisällä toimii jopa 45-päinen tietomallintava rakennesuunnittelijaporukka? Kyse ei olekaan mistä tahansa perinteisestä rakennesuunnittelijan työstä: työskentelemme osana rakennusliikettä tiiviissä yhteistyössä rakennustuotannon ja rakennussuunnittelijoiden kanssa.

Suunnittelijamme ovat rakennushankkeissa mukana varhaisemmassa vaiheessa kuin tyypillisesti. Teemme jatkuvasti tuotekehitystyötä yhteisen pöydän ääressä, mainittakoon vaikkapa BIM-kehityshankkeemme. Tässä myös sinä astut mukaan: vastaat tuotekehityksestämme rakennesuunnittelun osalta.

Sinusta työkaverimme?

Tehtävässä tarvitset vähintään 5-10 vuoden rakennesuunnittelukokemusta ja alan tutkintoa. Työskentelet nyt esimerkiksi rakennesuunnittelun projektipäällikkönä. Arvostamme myös ennakkoluulotonta asennetta ja innokkuutta haasteiden kohtaamiseen.

Sinulle johtajapesti tarkoittaa palveluammattia, jonka tärkeimpänä tehtävänä on saada rakennesuunnittelijamme onnistumaan työssään. Työkielemme on suomi, minkä lisäksi tarvitset myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Ollaksemme rehellisiä, otetaan vielä happotesti:

– Suunnittelupöydällämme on lukuisia hankkeita ja työtahtimme on ajoittain kiivas – pysythän ripeätempoisessa toiminnassa mukana tai jopa edellä?
– Valitsetko mieluummin tutun ja turvallisen vai kokeiletko ennakkoluulottomasti uusia menetelmiä, jos niissä on potentiaalia?
– Pystytkö matkustamaan 2-3 päivänä kuukaudessa?

Ok, haluaisin kuulla lisää!

Keskustelemme mielellämme kanssasi lisää aiheesta vaikka jo tänään. Voit ottaa yhteyttä suoraan toimitusjohtajaamme Villeen p. 040 719 095 (ville.jurvansuu@insmakelainen.fi).

Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen tai vaikkapa linkin LinkedIn-profiiliisi oheisen linkin kautta 19.11.2017 mennessä. Aloitamme keskustelut tehtävästä heti sopivan henkilön löydyttyä. Ollaan pian kuulolla!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi