Yksikönpäällikkö

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 14.12.2018 Hae viimeistään 31.12.2018

KAUPUNGIT KASVAVAT
(NIIN MYÖS NÄKEMYKSELLISTEN OSAAJIEN TARVE)

fi.ramboll.com/tyopaikat

Haemme Tampereen toimipisteeseemme

SMART MOBILITY –YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

Yksikönpäällikkönä pääset johtamaan Smart mobility -toimintaa Tampereella ja kehittämään sekä digitaalista että oman yksikkösi liiketoimintaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa saat näköalapaikan ihmisten johtamiseen, myyntiin sekä koko toimialan kehittämiseen ja uudistamiseen.
Lisäksi toimit kansainvälisen johtoryhmän jäsenenä.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta ja osaamista suunnittelun ohjaamisesta ja johtamisesta. Vastaat yksikkösi kannattavuudesta, kehittämisestä ja myynnin kasvusta. Toteutat käytännössä toimialamme toimintasuunnitelmaa ja strategiaa. Työskentelet oman alueesi esimiehenä ja vastaat päivittäisestä johtamisesta. Sinulla on kyky toimia esimiehenä ja olet kunnianhimoinen tavoitteiden asettaja sekä kannustat omaa tiimiäsi pääsemään tavoitteisiin.
Pystyt hallitsemaan useita projekteja ja reagoimaan tilanteiden muuttuessa.

Odotamme, että sinulla on näyttöjä ja kokemusta myynnin johtamisesta.
Ymmärrät suunnittelutyön aikataulutuksen sekä eri suunnittelualojen riippuvuussuhteiden merkityksen. Lisäksi toivomme, että tunnet suomalaisen liikennealan ja olet aiemmissa rooleissasi toiminut myös digitaalisen liiketoiminnan parissa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Smart Mobilityn johtaja Jukka-Pekka Pitkänen,
puh. 040 738 4190.

Lue lisää tehtävästä ja täytä hakulomake osoitteessa fi.ramboll.com/tyopaikat viimeistään 31.12.2018. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä,
joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi