Yksikönpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 8.1.2020 Hae viimeistään 12.1.2020

Haemme Helsinkiin pääkonttorille yksikönpäällikköä vastuulliseen avainrooliin. Tehtävänäsi on johtaa nimettyä liiketoiminta-aluetta ja vahvistaa toiminnan korkeaa laatua ja tuloksellisuutta. Vastaat alueesi asiakkuuksista ja toimit esimiehenä reilu kymmenelle rakennuttamisen ja valvonnan ammattilaiselle. Hyvä tekemisen meininki, kehittyminen ja koko yksikön onnistuminen ovat sinulle avainasioita. Johdat omalla esimerkillä ja osallistut myös itse aktiivisesti hanketyöhön taustastasi riippuen.

Arvostamme:

  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkintoa
  • valmiuksia valmentavaan esimiestyöhön
  • ammattimaista ja sitoutuvaa otetta työtehtävien hallinnassa
  • vastuullista ja tavoitteellista työskentelytapaa
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • aiempaa kokemusta rakennusalan tai kiinteistökehityksen tehtävistä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme työpaikan hyvässä työyhteisössä mielenkiintoisten hankkeiden parissa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tueksesi ja kollegoiksesi saat ison joukon huikeita alan ammattilaisia.

 

Testaa sopisitko sinä meille yksikönpäälliköksi ja jätä samalla yhteystietosi sekä halutessasi CV:si tämän linkin kautta.

Voit myös lähettää hakemuksesi ja CV:si suoraan osoitteeseen rekry@valvontakonsultit.fi. Hakuaika on 12.1. saakka. Kannattaa kuitenkin toimia ripeästi, sillä etenemme prosessissa sitä mukaa, kun hakemuksia tulee.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Vesa Koskelainen, puh 044 7799 202 ja henkilöstöpäällikkö Anu Karppinen puh. 050 3133 412.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi