Yksikönpäällikkö ja julkisivuasentaja

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 23.11.2018 Hae viimeistään 15.12.2018

Toiminnan voimakkaan kasvun vuoksi, etsimme vakituiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAAN ja
NELJÄÄ JULKISIVUASENTAJAA

PRP Oy on osa Duuri konsernia ja on erikoistunut rakentamisessa käytettäviin tuotteisiin, joissa materiaaleina ovat teräs, alumiini tai lasi. Toteutamme korkealaatuisia ratkaisuja julkisivuihin alumiinikomposiitista, julkisivukaseteista ja julkisivulamelleista.

Yksikönpäällikkö vastaa tulosvastuullisesti Tampereella sijaitsevan yksikön toiminnasta: julkisivu- ja lasiliiketoiminnan projektien toteuttamisesta, aikatauluttamisesta ja luovuttamisesta. Päivittäiseen toimenkuvaan kuuluu henkilöstön ohjaaminen, materiaalien, työvälineiden ja nostimien resurssienhallinta sekä työmaaneuvottelut.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittävää teknistä koulutusta, neuvottelu- ja esimiestaitoja sekä organisointi- ja paineensietokykyä.

Julkisivuasentajan tehtävässä vastaat osaltasi asennustyöstä työparisi kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kädentaitoja, suunnitelmallisuutta ja oma-aloitteisuutta. Koulutus rakennusalalta, kokemus asennustehtävistä ja aktiivinen ja ammattimainen ote työhön katsotaan työnhakijalle eduksi. Lisäksi julkisivuasentajalta katsotaan eduksi kokemus rakennuspeltisepän töistä ja julkisivutöistä.

Työsi tukena yksikönpäällikkönä tai julkisivuasentajana sinulla on ammattitaitoiset kannustavat kollegat, innovatiiviset työkalut sekä alan vahva osaaminen ja tietämys. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja kilpailukykyisen palkan.

Lisätietoja ja hakemukset 15.12. mennessä: Julkisivuliiketoiminnan johtaja Tuomas Anttila p. 050-400 9057 | tuomas.anttila@prp.fi
www.prp.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi