Yksikönpäällikkö / johtoryhmän jäsen

Päivämäärät Julkaistu 31.1.2018 Hae viimeistään 11.2.2018

Pohjola Rakennus Oy Infra on osa voimakkaasti kasvavaa Pohjola Rakennus -konsernia. Tahdomme olla alan edelläkävijä asiakkuudessa sekä tuotannon tehokkuudessa. Oppiminen on osa toimintamme ydintä, henkilöstömme nuorekasta, ja työn ilo huokuu kaikessa tekemisessä yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista.

Tule viihtymään exponentiaalisesti kasvavaan asiantuntijoidemme joukkoon, mikäli uuden oppiminen ja alan kehittäminen ovat lähellä sydäntäsi.

Pohjola Rakennus Oy Infra perustaa rakennusteknisiin töihin keskittyvän yksikön.

Etsimme aloittavalle liiketoiminnallemme

yksikönpäällikköä ja johtoryhmän jäsentä.

Tehtävässäsi perustat ja johdat uutta liiketoimintayksikköä. Vastaat toiminnan tuloksellisuudesta ja kehittämisestä yhdessä sovitun päämäärän saavuttamiseksi. Tärkeä osa tehtävääsi on haastaa perinteisiä toimintamalleja ja tuoda alalle uutta. Oppimisen kehällä opit itse paljon ja yhdessä opimme vielä enemmän.

Hakemallamme henkilöllä on halu menestyä ja paljon ideoita ja näkemystä siitä, miten ideat tuodaan käytännössä toimiviksi malleiksi. Johdat toimintaa kannustavalla otteella ja valitsemiasi osaajia tukien. Asetat tavoitteet ensi vuosikymmenelle, ja työskentelet päämäärätietoisesti niiden saavuttamiseksi.

Sinä
• olet todella motivoitunut tekemään yksiköstäsi tehokkaan rakentajan ja uskallat innovoimalla haastaa vanhat toimintamallit
• kykenet näkemään laajan kuvan toimintakentästä ja sen ulkopuoleltakin
• hoidat nykyisiä ja uusia asiakassuhteita vuosia eteenpäin varmalla otteella
• osaat johtaa organisaatiota kohti tavoitetta
• ymmärrät viestinnän ja tiedolla johtamisen tärkeyden

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Mikko Iso-Markku, puh. 040 550 5577. Parhaiten hänet tavoittaa 8:00 – 9:00. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 11.2.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mikko.iso-markku@pohjolarakennus.fi.

Pohjola Rakennus Oy Infra on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on yli 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi