Avoimet työpaikat Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Yksikönpäällikkö, Toimitilat

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 50 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Haemme rakennuttamista tuntevaa rakennus- tai talotekniikkainsinööriä tai diplomi-insinööriä Toimitilat –yksikkömme päälliköksi. Vastaat toimitilahankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja taloudellisesta menestyksestä, toimit esimiehenä noin 10 hengen tiimille ja osallistut myös itse projektipäällikkönä hankkeiden johtamiseen ja rakennuttamiseen. Toimimme tilaajan edunvalvojana ja olemme riippumattomia suunnittelijoista ja urakoitsijoista. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen kohteita.

Edellytämme  sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot. Käytät tehokkaasti hyväksi tietotekniikka ja ymmärrät toiminnanohjausjärjestelmän hyödyt. Hankkeiden johdon ja rakennuttamisen työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä. Suomen kielen hyvä taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. RAPS ja RAP koulutukset luetaan eduksi.

Voit olla nuori ja nälkäinen tuloksentekijä tai kokeneempi osaaja, joka on näyttänyt kyvykkyytensä tavoitteiden saavuttamisessa.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato –talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 20.11.2016 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Rakennuslehden pääuutisia