Avoimet työpaikat Maakuntien Tilakeskus Oy Julkaistu Haku päättyy

Ylläpidon kehittämispäällikkö

Maakuntien tilakeskus oy aloittaa toimintansa 1.1.2020. Maakuntien tilakeskuksen toiminta on käynnistetty sote- ja maakuntauudistuksen yhteydessä ja sen tavoitteena on tukea ja tuottaa lisäarvoa maakuntien ja sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnalle. Uudistuksen yhteydessä perustettaviin palvelukeskuksiin keskitetään maakuntien tarvitsemia tukipalveluita. Yhtiön perustamisvaiheessa organisaatiossa on käytössä lukuisia eri huoltokirjaohjelmia. Yhtiön omaisuuden haltuunoton yhteydessä toimintatavat yhtenäistetään ja kaikkien Maakuntien tilakeskuksen omistamien rakennusten huoltoa, ylläpitoa, laitehuoltoa ja kunnossapitoa siirrytään ohjelmoimaan ja ohjaamaan kaikille rakennuksille yhteisellä huoltokirja-ohjelmalla.

 

Maakuntien tilakeskus Oy hakee

Ylläpidon kehittämispäällikköä

Ylläpidon kehittämispäällikkönä vastaat ylläpidon tuotannonohjauksen kehittämisestä ja huoltokirjajärjestelmän määrittelystä. Toimit huoltokirjan pääkäyttäjänä ja vastaat yhteisen huoltokirjaohjelman valinnasta, käyttöönotosta sekä muutosprosessista, jossa kaikissa maakunnissa sijaitsevien kiinteistöjen huoltokirjat yhdistetään. Lisäksi tehtävänkuvaasi kuuluu ohjelman käyttäjien kouluttaminen ja perehdyttäminen. Pääkäyttäjänä sinulla on operatiivinen vastuu palvelutuotannon toiminnan koordinoimisesta ja kehittämisestä sekä yhteistyöstä ohjelmistotoimittajan kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laaja-alaisten kokonaisuuksin hallintaa, joustavia vuorovaikutustaitoja ja matkustusvalmiutta valtakunnallisesti. Ohjelmistotoimittajien kanssa tapahtuva toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle. Koulutusvaatimuksena on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto. Tehtävään valittavalla tulee olla aiempaa kokemusta huoltokirjaohjelmistosta sekä kokemusta kiinteistöjen huolto- ja ylläpitotehtävien johtamisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitojohtaja Hannu Lähteenmäki seuraavina soittoaikoina: 25.9 klo 8-11 ja 26.9 klo 13-15 puh. 040 661 6260. Muina aikoina Personnelin konsulttijohtaja Taija Stoat puh. 050 591 2844. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 1.10.2017 mennessä Personnelin sivujen kautta osoitteessa: www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/

Rakennuslehden pääuutisia