Avoimet työpaikat STARK (DT Finland Oy) Seinäjoki Julkaistu Haku päättyy

Yrityspalvelumyyjä

STARK on rakennustarvikeketju, jossa yhdistyvät puutavaran ja rakennustarvik­keiden erikoisosaaminen, sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikainen asian­tuntemus. Valtakunnallinen 27 toimipaikan verkostomme sekä verkkokaup­pamme palvelevat ammattilais- ja kuluttaja-asiakkaita ajasta ja paikasta riippu­matta ympäri Suomen. Työntekijöitä meillä on noin 1000. STARK (DT Finland Oy) on osa Pohjoismaiden suurinta rakennustarvikealan yritystä DT Groupia ja maailmanlaajuista Ferguson-konsernia. www.stark-suomi.fi

Haemme Seinäjoen Starkille
Yrityspalvelumyyjää
vakituiseen työsuhteeseen.

Yritysmyyntimme asiakaskunta koostuu rakennusliikkeistä, teollisuudesta ja jälleenmyyjistä. Päävastuualueesi on myyn­tityö rakennusliikkeille ja/tai teollisuudelle sekä muille yritysasiakkaille. Etsimämme yrityspalvelumyyjä vastaa myös uusien asiakkaiden tunnistamisesta, kontaktoinnista sekä uusien asiakassuhteiden käynnistämisestä ja kehittämisestä.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää rautaista myyn­tiosaamista sekä aktiivista liikkumista asiakkaiden luokse. Ajokortti siis tarvitaan. Arvostamme vahvaa kokemusta ja markkina-alueen tuntemusta.

Olet aktiivinen ja innokas etsimään uusia asiakkaita. Tunnistat asiakkaan tarpeista lisämyyntimahdollisuudet ja haet jatkuvasti uusia ja idearikkaita ratkaisuja asiakkaillesi. Olet tiimipelaaja ja jaat osaamistasi yhteiseen hyvään.

Ymmärrät miten kannattavaa kauppaa tehdään. Sinulla on halu kehittyä ja kehittää.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Pauli Ojala, p. 0400 969 242, tai
pauli.ojala@stark-suomi.fi

Täytä hakemus 30.9.2017 mennessä osoitteessa www.stark-suomi.fi ”töihin STARKille”.

Rakennuslehden pääuutisia