Jos olet koskaan edes harkinnut vaihtaa työpaikkaa, lue tämä!

Päivämäärät Julkaistu 8.4.2019 Hae viimeistään 14.4.2019

Oletko koskaan harkinnut vaihtaa työpaikkaa? Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii rakennusalan toimihenkilöille kiinnostavimmat ja sopivimmat työmahdollisuudet.

Joskus työpaikan vaihtaminen on pakon sanelemaa. Joskus taas työpaikan vaihtaminen ei ole helppoa. Uusi työ voi herättää epävarmuutta ja kysymyksiä: entä jos en viihdykään uudessa työssä? Usein voikin olla helpompaa vain jäädä vanhaan työhön. Värväämö Agentti -palvelu auttaa näissäkin tilanteissa.

Värväämö agentti kääntää alan työnhaun päälaelleen, jatkossa sinun toiveesi ratkaisevat! Kuuntelemme uratoiveesi, kartoitamme osaamisesi ja etsimme kiinnostavimmat työpaikat.

Toimimme kuin agenttitoimisto – siis ihan niin kuin leffatähdillä.

Palvelemme rakennusalan työnjohtajia ja toimihenkilöitä, joilla on halu ottaa urallaan seuraava askel. Voit olla alan opiskelija tai kokenut ammattilainen. Tyypillisiä nimikkeitämme ovat mm. työnjohtaja, vastaava mestari, työpäällikkö, projektipäällikkö, työmaa-, projekti-, laskenta- ja hankintainsinööri.

Palvelu on käyttäjälle myös täysin ilmainen. Eikä haittaa, vaikka et olisi heti valmis hyppäämään uusiin tehtäviin – toimitaan sinun aikataulusi mukaan!

Eikä Värväämö Agentti -palvelu hyödytä vain työnhakijoita. Myös yritykset hyötyvät, kun ne saavat sopivan, motivoituneen ja sitoutuneen työntekijän.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja tutustu Värväämö Agentti -palveluun, lue lisää ja ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi