Tutkijasielu Nina Flinck hyppäsi kenttätyöhön

Rakennusalan konsulttitalo Vison sai hiljattain uutta asiantuntijavahvistusta, kun Rala ry:ssä muun muassa yritysten johtamisjärjestelmien arvioijana ja rakentamistalouden tutkijana toiminut Nina Flinck siirtyi yhtiöön projektipäälliköksi. Uudessa pestissä hän pääsee yhdistämään teorioita myös käytännöiksi.

Pitkä IT-ura vaihtuu yhdyskuntasuunnitteluun

Suunnittelu- ja konsulttitalo Ramboll saa toukokuussa uuden henkilöstöjohtajan, kun pestiin tarttuu pitkän HR-uran Fujitsussa tehnyt Terhi Pietari. Vaikka toimialat ovat varsin erilaiset, löytyy niistä HR-johtajan vinkkelistä myös paljon yhtäläisyyksiä, joista yksi on henkilöstön jatkuva kehittäminen.

Virpi Kehiakehi tarttuu nyt laaturuoriin

Pitkän työuran Helsingin kaupungin rakennusvalvonnassa tehnyt Virpi Kehiakehi aloitti lokakuussa A-Insinöörien kosteudenhallinnan ja tuotekelpoisuuden erityisasiantuntijana Espoossa. Tavoitteena on kääntää rakennusalan jäykkää laatulaivaa asteittain paremmalle kurssille.

Sami Niemelä sai elämänsä projektin

WSP Finlandin siltojen liiketoimintajohtajana tänä syksynä aloittaneen diplomi-insinööri Sami Niemelän pesti on melkoinen näköalapaikka. Niemelä toimii Helsingin Kruunusillat-projektissa Nihti–Kruunuvuorenranta-osuuden suunnittelusta vastaavan WSP:n projektipäällikkönä ja samalla…