Ilmoitus

Kilpailuta remonttilainat ja säästä tuntuvasti remonttikustannuksissa

Remontin tarkka budjetointi auttaa omien rahoitustarpeiden kartoittamisessa ja mahdollistaa sopivan suuruisen remonttilainan hakemisen. Remonttilainojen kilpailuttaminen auttaa karsimaan turhat lainakustannukset.

Kirjoittaja(t)

Oman kodin, sijoitusasunnon tai mökin remontti vaatii aina suunnitelman, jonka pohjalta laadittu remonttibudjetti antaa suuntaviivat remontin rahoitukselle. Remontin taustalla voivat olla puhtaasti asunnon arvoa tai asuinmukavuutta parantavat tarpeet, mutta myös vahinkoja ennaltaehkäisevä remontointi. Lisäksi energiatehokkuutta parantava energiaremontti on voinut viime vuosina vaihdelleen sähkön pörssihinnan vuoksi käydä erityisesti monen omakotitaloasujan ja mökinomistajan mielessä.

Suomalainen lainavertailupalvelu Sortter kilpailuttaa remonttilainat helposti ja nopeasti, jotta löydät tarpeisiisi sopivan lainatarjouksen ja säästät lainakustannuksissa. Näin sinulle jää enemmän rahaa käytettäväksi remontointiin – tai pesämunaksi seuraavaa remonttia varten. Ennen remonttilainan hakemista on kuitenkin selvitettävä remontin arvioidut kustannukset, jotta lainaa ei yli- tai alimitoita remontin tarpeisiin nähden.

Pidä remonttikulut kurissa: suunnittele, budjetoi ja hyödynnä kotitalousvähennys

Remontointiin kuluu aina rahaa vähintään materiaalien muodossa. Mitä vaativampi remontti on, sitä enemmän sen toteutukseen täytyy myös varata ammattilaisen työaikaa. Remontin budjetointi on keskeisessä roolissa, kun remontin kustannukset halutaan pitää kurissa.

Remontin budjetoiminen vaatii huolellista suunnittelua: mitä remontoidaan, kuinka paljon ammattilaisen työpanosta vaaditaan ja millaisia materiaaleja sekä muita remonttiin liittyviä elementtejä, kuten kalusteita, valitaan. Suunnitteluvaiheessa on hyvä ottaa huomioon myös mahdollisuus kotitalousvähennykseen, jota voi hyödyntää silloin, kun remonttiin liittyvää työtä on ostanut yritykseltä – työn osuudesta voi vähentää 40 %, jolloin vuodessa voi suurimmillaan tehdä 2 250 euron vähennyksen per henkilö 100 euron vuosiomavastuulla.

Remonttibudjettiin on aina hyvä laskea hieman joustovaraa yllättävien käänteiden varalle, sillä kaikkia remontin vaiheita on vaikea ennustaa etukäteen. Esimerkiksi purkutöiden lomassa rakenteista voi löytyä korjaustarpeita, joita ei oltaisi pystytty havaitsemaan etukäteen.

Jopa tuhansien eurojen säästö laina-aikana – kilpailuta remonttilainat helposti ja nopeasti

Remontin budjetointivaiheessa on tarkasteltava omaa taloustilannetta: riittävätkö säästöt remontin toteuttamiseen vai onko remonttiin tai sen osa-alueeseen haettava ulkopuolista rahoitusta.

Remonttilainan kilpailuttaminen voi tuottaa jopa tuhansien eurojen säästön laina-aikana, sillä lainojen hinnoittelussa on eroja eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Kilpailutuksessa lainantarjoajat pyrkivät saamaan uuden asiakkaan itselleen tarjoamalla mahdollisimman edullista korkoa.

Sortter kilpailuttaa remonttilainat läpinäkyvästi ja maksuttomasti. Lainatarjoukset järjestetään edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan, jotta asiakas voi löytää aidosti edullisen vaihtoehdon. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon lainan koron lisäksi myös kaikki muut lainaan liittyvät kustannukset, mikä tekee siitä hyvän vertailumääreen.

Voit kilpailuttaa remonttilainat Sortterilla 60 000 euroon asti 1–20 vuoden laina-ajalla ilman vakuuksia tai takaajia. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen lähetettyäsi ja mikäli päätät hyväksyä remonttilainatarjouksen, saat rahat nopeasti tilillesi, jolloin ne ovat käytettävissä remonttikustannusten kattamiseen.

Kotimainen Sortter panostaa kirjoittamansa sisällön laatuun ja ajankohtaisuuteen. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Tämän artikkelin on kirjoittanut sisällöntuottaja Anni Karjalainen. Lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi