Tuoreimmat

Väitöstutkimus: Suomessa kaupungistumiselta puuttuu visio

Ilppo Soinivaaran mukaan kaupungistumispolitiikasta puuttuvat konkreettiset visiot siitä, miten tietotalousperustaista kaupungistumista tulisi käytännössä toteuttaa. Tällä on vaikutuksia niin suurten kaupunkiseutujen rakentumiseen, maakuntakeskusten asemaan kuin rakennemuutosalueiden tulevaisuuteen.

Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo rakennusalan viime vuoden menestyjät – katso tulostietoja ja vertaile yrityksiä

Rakennuslehden perinteinen Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo yli 300 rakennus- ja kiinteistöalan tulostiedot viime vuodelta. Tulostietoihin ja vertailutyökaluun pääset tästä linkistä. Suurimmat-selvityksen juttuihin ja kokonaisuuteen taas pääset tästä linkistä.

Selaa ja vertaile rakennusalan suurimpien yritysten tilinpäätöstietoja tällä työkalulla

Tämä on Rakennuslehden Suurimmat-kokonaisuus, johon on koottu Suomen suurimpien rakennus- ja kiinteistöalan yhtiöiden tulostietoja ja analyyseja eri toimialoista. Suurimmat-työkalun avulla voit tarkastella yhtiöiden tulostietoja eri hauilla. Pylväät näyttävät aina kunkin haun kymmenen suurimman yhtiön tiedot.

 

Fennovoima peruu ydinvoimalan rakentamislupahakemuksen – keskittyy enää työmaan ylläpitoon

Fennovoiman mukaan laitostoimitussopimuksen päättämisellä on merkittäviä vaikutuksia yhtiön työntekijöihin, ja se onkin käynnistänyt koko henkilöstöä koskevat muutosneuvottelut. Neuvottelujen arvioidaan päättyvän 21.6.

Marvea kasvaa ja mielii myös pääkaupunkiseudulle – ”Ensi syksyn aloitukset ovat melko varmalla pohjalla”

Pirkkalalainen rakennusliike Marvea oli vuonna 2021 hyvässä vauhdissa ja nousi sen myötä Rakennuslehden Suurimmat-kyselyssä rakennusliikkeiden top 10 -listoille niin kovimpien kasvajien kuin parhaan sijoitetun pääoman tuoton osalta.

Vihreä siirtymä kasvattaa leppävirtalaista Gebwelliä – ”Energiansäästö kiinnostaa entistä enemmän”

Leppävirtalainen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut Gebwell oy tahkosi viime vuonna liki 41,5 miljoonan euron liikevaihdon ja likipitäen tuplasi tuloksensa 2,3 miljoonaan euroon.

Uusimmat artikkelit viime päiviltä

Aiemmin