Tarjoamme suomalaisille asiakkaille myös suomenkielisen asiakaspalvelun sekä tarvittaessa apua verkostoitumiseen ja kansainvälisille markkinoille pääsemiseen. Globaalisti toimivia suomalaisia asiakkaita voimme tukea oman kansainvälisen tukiorganisaatiomme kautta, kertoo Cadmaticin toimitusjohtaja Jukka Rantala.
Ilmoitus

Suomessa syntyy maailmanluokan ohjelmistoja myös rakennussektorille

Kirjoittaja(t)

Vielä 90-luvun lopussa ajateltiin, että kaikki ohjelmistoalan älykkyys tulee Pohjois-Amerikasta. Tänä päivänä tilanne on täysin toinen ja suomalaisen osaamisen arvostus on huipussaan. CAD-ohjelmistoihin ja digitaaliseen tiedonhallintaan keskittyvä Cadmatic tarjoaa suomalaisille asiakkailleen jotain, mihin useimmat kilpailijat eivät pysty: suomalaista ohjelmisto-osaamista ja laatua, asiakaslähtöisen lisenssipolitiikan, joustavaa palveluasennetta ja asiakaspalvelua sekä tarvittaessa tukea myös verkostoitumiseen.

Cadmaticillä onkin Suomessa pitkät perinteet rakennussektorilla, jolle se tarjoaa BIM-suunnitteluohjelmistoja niin rakennussähköistykseen, LVIA-suunnitteluun kuin rakenne- ja rakennussuunnitteluunkin.

Viimeisen 20 vuoden aikana ohjelmistoalalla on tapahtunut suuria muutoksia.

– Aikaisemmin ajateltiin, että kaikki hyvä ohjelmistokehitys tulee USA:sta, mutta nyt suomalaiseen ohjelmisto-osaamiseen luotetaan. Suomi-brändi on vahva osaamisessa ja innovaatioissa, ja erityisesti ohjelmistopuolella mainetta ovat siivittäneet niin pelimaailman kuin teollisuudessa toimivien ohjelmistotalojen vahvat menestystarinat. Suunnittelun ja teknisen tiedonhallinnan alueilla olemme pystyneet luomaan merkittäviä uusia innovaatioita ja menestystarinoita, kertoo Cadmaticin toimitusjohtaja Jukka Rantala.

Rantala pitää Cadmaticia juuri sopivan kokoisena yrityksenä hyvin erikokoisille asiakkaille.

– Meillä on riittävästi resursseja laadukkaisiin tuotteisiin, tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun, mutta toimimme silti joustavasti ja avoimesti. Meiltä saa aina helposti kiinni asiantuntijan.

Cadmatic Suomen seitsemän parhaan T&K-sijoittajan joukossa

Joustavasti asiakasta kuunnellen – myös suomeksi

Ohjelmistoalalla voi suurilla kansainvälisillä toimijoilla olla asiakkaiden suuntaan ”ota tai jätä” -asenne. Cadmatic sen sijaan vannoo joustavuuden nimiin. Joustavuus on suomalaisessa yrityskulttuurissa vahvana esillä.

– Toimittajana pystymme ottamaan huomioon asiakkaan toiveet ja tilanteen. Meidän kanssamme voi suunnitella käyttöönoton omien toiveiden mukaisesti, vaikuttaa tuotekehityksen suuntaviivoihin ja keskustella erilaisista ohjelmisto- ja lisenssivaihtoehdoista – emme vain yksipuolisesti ilmoita muutoksista asiakkaalle, sanoo Rantala.

Joustavat lisenssit tarjoavat Cadmaticin asiakkaille mahdollisuuden toimia tehokkaasti, säilyttää kilpailukykynsä ja pitää kulut kurissa.

Cadmatic tarjoaa ohjelmistojen käyttötukea ja kattavaa koulutuspalvelua, jolloin asiakas ei jää ohjelmiston käyttöönotossa tai sen jälkeen yksin. Tukea saa nopeasti myös suomeksi, sillä Cadmaticin suomenkielisessä asiakaspalvelussa työskentelee yli 20 henkilöä.

Lue lisää Cadmaticin joustavista lisensseistä, toimintatavoista ja asiakaspalvelusta

Suomalainen rakentaminen kehittyy vain yhdessä tekemällä

Suomen suurimpana CAD-ohjelmistotalona Cadmatic on vahvasti mukana luomassa suomalaisen rakentamisen tulevaisuutta. Oman tuotekehityksen lisäksi Cadmatic osallistuu myös suomalaisten rakentamisen standardien ja toimintamallien kehittämiseen, sekä erilaisiin yhteistyöprojekteihin rakennussektorilla toimivien yritysten ja oppilaitosten kanssa.

– Teemme paljon yhteistyötä lähes kaikkien Suomessa toimivien ammattikorkeakoulujen kanssa. Tarjoamme muun muassa teknisen alan opiskelijoille mahdollisuuden osallistua maksuttomaan verkkokoulutukseen sekä käyttää ohjelmistojamme veloituksetta opiskelun tukena.

– Toteutamme myös yhdessä oppilaitosten ja asiakasyritysten kanssa kokonaisvaltaisia projekteja, joissa syvennetään opiskelijoiden suunnittelu- ja projektiosaamista tekemällä suunnittelua nykyaikaisilla ohjelmistoilla, harjoittelemalla projektijohtamista ja luomalla esimerkiksi kohteille digitaaliset kaksoset. Olemme olleet myös mukana rahoittamassa professuureja tukemaan Turun yliopiston diplomi-insinöörikoulutusta.


Cadmatic kehittää 3D-pohjaisia suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoja rakennus-, meri- ja laitosteollisuudelle.

  • Perustettu 1985 Turussa
  • Liikevaihto 28,3 milj. euroa
  • Henkilöstöä 260
  • Yli 6000 asiakasorganisaatiota 60 maassa

www.cadmatic.com/fi/

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi