Kuva: 123RF
Järjestöjulkaisu

Pöytä on pian katettu!

Maaliskuiset INFRAn ammattipäivät kattavat jokaisen infratoimialan edustajalle jotakin – unohtamatta verkostoitumista yhteisessä alkupalapöydässä. Minkä menun valitset?

Kirjoittaja(t)

INFRA ry on vuosikymmenten saatossa järjestänyt useita teemakohtaisia ammattitapahtumia, joissa alan toimijat kohtaavat ja päivittävät osaamistaan.

Ensi keväänä INFRAn perinteiset toimialapäivät, ja yksi uusikin, järjestetään ensimmäistä kertaa samaan aikaan ja samassa paikassa.

Uusi INFRAn ammattipäivät 13.−14.3.2024 tarjoaa infra-ammattilaisille luentoja, tietoiskuja, keskustelua ja yhdessä viihtymistä. Alan opiskelijoilla on tapahtumassa tärkeä rooli puheenjohtajina, haastajina ja uuden näkökulman tuojina. Opiskelijat auttavat myös tapahtuman järjestelyissä.

”Rautaisannos tietoa”

Ammattipäivät alkaa kaikille yhteisellä ajankohtaisosiolla, jonka huipentaa rakennusriitojen sovittelua käsittelevä paneelikeskustelu. Keskustelun moderoi kokenut sovittelija Pirita Virtanen Private Mediatorista.

”Tämän jälkeen omassa ammattitapahtumassa saa rautaisannoksen tietoa juuri oman työn tueksi. Esitysten välillä on mahdollisuus tavata kavereita ja vaihtaa ajatuksia laajemman joukon kanssa” INFRAn johtava asiantuntija ja ammattipäivien vetäjä Nina Raitanen lupaa.

”INFRAn ammattipäivät tarjoaa huomattavasti laajemmat mahdollisuudet verkostoitua aiempiin erillistapahtumiin verrattuna. Tällaista tapahtumaa ei ole aiemmin nähty!”

Pikantteja makuja

Uutena tapahtumana INFRAn ammattipäivät tarjoaa HR-päivän. Paljon toivottu Urakointipäivät tekee paluun. Vanhoja tuttuja ovat Kiviainespäivät, Louhintapäivät, Nosturipäivä, Konepalvelupäivä sekä Päällystekurssi. Kysyimme alatapahtumien koordinaattoreilta maistiasia tulevasta.

1. ”PÄÄLLYSTEKURSSIN ohjelma sopii päällystysalan syvän päädyn ammattilaisille mutta myös niille, joiden työnkuvaan päällysteet liittyvät vain pienenä osana, kuten kuntatoimijoille. Käsittelemme vastuullisuutta ja pohdimme myös alan tulevaisuutta maailmassa, jossa olosuhteet muuttuvat ja raaka-aineet loppuvat.”
Nina Raitanen, Päällystekurssi

2. ”HR-PÄIVÄ on ensimmäinen laatuaan. Käymme läpi sairauspoissaolojen perusteita, varhaisen puuttumisen mallia ja kolmikantaneuvottelujen järjestämistä. Käsittelemme myös yrityskulttuuria ja työhyvinvointia laaja-alaisesti. Infra-alan HR-väki, nyt kannattaa tulla kuulolle!”
Tiina Olin, HR-päivä

3. ”LOUHINTAPÄIVÄT on ainutlaatuinen tilaisuus saada tuoreimmat tiedot ajankohtaisista hankkeista ja sukeltaa tulevaisuuden näkymiin. Avauspäivä huipentuu Vuoden panostajan palkitsemiseen. Toisena päivänä fokus on louhintatekniikassa, ja tarkastelemme kestävän kehityksen alalle tuomia muutoksia.”
Kati Kaskiala, Louhintapäivät

4. ”KONEPALVELUPÄIVÄ kutsuu kehittämään toimintaa ja strategiaa sekä rakentamaan uusia ammatillisia suhteita. Keskustelemme muun muassa urakoiden tyyppivaatimuksista ja yleisistä sopimusehdoista. Ammattipäivät on paikka oppia, verkostoitua ja viihtyä yhdessä!”
Tuukka Liukko, Konepalvelupäivä

5. ”NOSTURIPÄIVÄ tarjoaa ajankohtaispaketin nosturien maailmasta. Aiheina ovat muu muassa erikoiskuljetusten luparyhmä osana sähköistä asiointia, koneeseen tehtävät muutokset ja torninosturin etäohjaus.”
Antti Astrén, Nosturipäivä

6. ”KIVIAINESPÄIVILLÄ teemme läpileikkauksen Suomen ja EU:n luonnonvarapolitiikasta. Mietimme päästöjen vähentämistä, luvituksen kehitysnäkymiä ja sitä, mistä otamme kiviainekset tulevaisuudessa. Toisen päivän pyhitämme tuotteille ja standardeille.”
Juha Laurila, Kiviainespäivät

7. ”URAKOINTIPÄIVÄT tekee paluun! Päivitetyssä tapahtumassa tapetilla ovat suhdannetilanne ja kustannukset, hankinnat, vihreä siirtymä, digitalisaatio, laatu ja työturvallisuus. Aihekenttä on laaja, ja niin on alakin. Tule poimimaan tärpit keskeisistä infra-alan urakoitsijaa koskettavista kysymyksistä!”
Kari Muhonen, Urakointipäivät


Katso koko menu!

Ohjelma ja ilmoittautuminen: omainfra.fi/ammattipaivat. Osallistumismaksu INFRAn jäsenille 380−480 €, muille 480−580 €, opiskelijat 100 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Ammattipäivien mediayhteistyökumppani on Rakennuslehti. Kiinnostaako tapahtumakumppanuus? Kysy lisää: nina.raitanen@infra.fi.ää

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi