Tampereella sijaitsevan paritalon asuntoihin asennettiin Ariekset

Aries IoT maalämpöpumppu kiinnostaa omakotitaloasujia

Aries-maalämpöpumppu – markkinoiden ensimmäinen aina etäyhteydessä valmistajaan oleva invertterimaalämpöpumppu on herättänyt huomattavasti kiinnostusta markkinoilla.

Kirjoittaja(t)

Gebwell Aries on maailman ensimmäinen maalämpöpumppu, joka hyödyntää edistyksellistä IoT-teknologiaa ja ensimmäinen suomalainen invertteriohjattu omakotiluokan maalämpöpumppu.

Invertteriohjauksella optimaalinen lämmitysteho

Invertteriohjauksen ansiosta Aries lämpöpumppu toimii aina oikealla teholla optimoiden lämmitystehon.

Perinteisissä on/off -lämpöpumpuissa kompressori käynnistyy termostaatin ohjaamana ja pysähtyy, kun tietty lämpötila on saavutettu. Invertterilämpöpumpussa kompressori toimii kierroslukuohjauksella eli kompressori käy käynnistyttyään ensin nopeammin, kunnes asetettu lämpötila on saavutettu. Tämän jälkeen kompressorin pyörimisnopeus hidastuu ja lämpöpumppu käy optimiteholla ylläpitäen säädettyä lämpötilaa.

Edistyksellinen käyttöliittymä herättää kiinnostusta

Aries -maalämpöpumpun käyttöliittymä on älypuhelimeen ladattava selkeä ja helppokäyttöinen sovellus, jolla voi seurata ja ohjata Ariesta lämpöpumpun Wi-Fi verkon kautta. Sovelluksen kautta voi esimerkiksi nostaa huonelämpötila-asetusta sohvalta käsin tai laittaa poissa kotoa- asetuksen päälle taksissa matkalla lentokentälle. Gebwell Smart sovellus on ladattavissa iOS- ja Android puhelimiin sovelluskaupasta.

Gebwell Smart on jatkuvasti kehittyvä käyttöliittymä. IoT -teknologian ja pilvipalveluun tallennetun käyttödatan ansiosta Gebwell Smart mahdollistaa tulevaisuudessa käyttäjilleen useita erilaisia energiatehokkuutta edelleen optimoivia sekä lämpöpumpun käyttöä helpottavia lisäpalveluita. Tällaisia ovat muun muassa paikallisessa säätilassa muutokset huomioivat automaatiot sekä ennakoiva huolto.

Aries maalämpöpumpun käyttöliittymä on älypuhelimeen ladattava Gebwell Smart sovellus

Jatkuva etäyhteys tehtaaseen miellyttää huolettomuutta arvostavia

Jatkuva etäyhteys Gebwell Smart -pilvivalvomoon tuo huolettomuutta, koska Gebwell Smart pilvivalvomon ammattilaiset pääsevät helposti tarkistamaan Aries -järjestelmän tilanteen.

Aries maalämpöpumput yhdistetään tehtaalta lähettäessä luotettavaan ja erittäin tietoturvalliseen Siemens Mindsphere pilvipalveluun. Pilvipalvelu mahdollistaa jatkuvan etäyhteyden jokaiseen toimitettuun Aries lämmitysjärjestelmään. Etäyhteyden kautta tehtaamme ammattilaiset pääsevät tarvittaessa tarkistamaan järjestelmän reaaliaikaisen tilanteen. Mahdolliset vikatilanteet voidaan hoitaa valvomosta käsin jopa ilman huoltoliikkeen paikallakäyntiä. Lisäpalveluna Arieksen valvonnan voi jättää kokonaan Gebwell pilvivalvomon tehtäväksi.

Tutustu Gebwell Aries-maalämpöpumppuun

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aries IoT maalämpöpumppu kiinnostaa omakotitaloasujia”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi