Kokeile kuukausi maksutta

Rekisteröitymällä Rakennuslehden tilaajille tarkoitettuun laajennettuun Rakennuslehti.fi-palveluun, pääset käsiksi vain tilaajille avoimiin uutisiin sekä saat käyttöösi digilehden, lehtiarkiston, rakennuslupapäätökset ja Suurimmat-työkalun. Ellet saa vielä omaa Rakennuslehteäsi, tilaa se tai ota koejakso.
Myös Rakennuslehden verkkokeskusteluun osallistuminen vaatii alla olevan rekisteröitymisen. Voit lukea lisää täältä.

Huom. Paperin saatavuudesta johtuvan painotalomuutoksen takia tilaustunnus ei näy lehden osoitekentässä. Väliaikaisesti toimi seuraavasti:

Lehden tilaaja, syötä 9-merkkinen Asiakasnumerosi alla olevaan ”Olen tilaaja” -kenttään. Löydät sen tilausvahvistuksestasi, laskustasi tai kysymällä Sanoman asiakaspalvelusta. Mikäli kyseessä on henkilötilaus, näkyy asiakasnumero tiedoissasi myös Oma Sanomassa.

Jäsentilaaja, rekisteröidy jäsennumerollasi. Valitse alla olevasta ”Olen liittojäsen” -pudotusvalikosta liittosi, ja syötä sen jälkeen jäsennumerosi.

Mikäli rekisteröitymisessä on ongelmia, ota yhteys support.rakennuslehti@managed.fi. HUOM! Tähän osoitteeseen vain rekisteröintiin liittyvät asiat ja vilkaisethan usein kysytyt kysymykset ennen yhteydenottoa. Tilaus, osoitteenmuutos ym. asioissa ota yhteyttä Oma Sanoma asiakaspalvelun kautta.

Olen tilaaja

Olen liittojäsen

Saat tekstiviestitse vahvistuskoodin antamaasi puhelinnumeroon, jonka syöttämällä tunnuksesi aktivoidaan.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi