Kokeile kuukausi maksutta

Jos sinulle tulee Rakennuslehti, rekisteröitymällä pääset lukemaan kaikkia lukittuja artikkeleita sekä saat käyttöösi digitaalisen näköislehden, lehtiarkiston, rakennuslupapäätökset-syötteen sekä Suurimmat-työkalun. Lisäksi voit kommentoida kaikkia artikkeleita verkkokeskustelussa.

Jos et ole Rakennuslehden tilaaja, rekisteröitymällä pääset kommentoimaan lukottomia artikkeleita verkkokeskustelussa. Tilaa Rakennuslehti tästä tai hyödynnä maksuton koejakso tästä.

Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, kirjaudu sisään tästä.

Rekisteröityminen varmennetaan tekstiviestitse, jonka jälkeen sinut kirjataan automaattisesti sisään.

Aktivioi lukuoikeutesi

(1) Asiakasnumero löytyy lehdestä (koskee kaikkia tilaajia). Mikäli sinulle tulee Rakennuslehti, syötä tähän 9-merkkinen asiakasnumerosi. Löydät sen lehtesi osoitetietojen ensimmäisen rivin alusta. Asiakasnumerosi on pitkän numerosarjan 9 ensimmäistä numeroa alkaen numerolla 1 tai 2. Jos numerosarjan edessä on nollia, jätä ne pois. Asiakasnumero löytyy myös saamastasi tilausvahvistuksesta.

Huom! Mikäli tilaus perustuu liitto- tai järjestöjäsenyyteen, asiakasnumerosi alkaa 2-3 kirjaimella ja sen jälkeen numerosarjalla. Syötä tunnukseksi, yhteensä 9 merkkiä, alkaen mainituista kirjaimista. Esim. RIL001234 tai RTX000042.

Mikäli kuulut liittoon, joka tarjoaa Rakennuslehden jäsenetuna, voit rekisteröityä asiakasnumeron sijaan myös jäsennumerollasi:

(2) Jäsennumeron saat liitoltasi (koskee jäsentilaajia). Mikäli saat Rakennuslehden liittojäsenyyteen liittyvänä jäsenetuna, voit aktivoida lukuoikeutesi valitsemalla pudotusvalikosta liittosi/järjestösi sekä syöttämällä jäsennumerosi.

 

Mikäli lehdessäsi ei ole osoitetietoja tai mikäli rekisteröitymisessä on ongelmia, vilkaisethan usein kysytyt kysymykset. Jos sieltä ei löydy vastausta, ota yhteys support.rakennuslehti@managed.fi. HUOM! Tähän osoitteeseen vain Rakennuslehden digitaaliseen palveluun rekisteröintiin liittyvät asiat.

Tilaus, osoitteenmuutos ym. asioissa ota yhteyttä omaan liittoosi (liitto- ja järjestötilaajat) tai tee muutokset Sanoman Asiakaspalvelun (muut tilaajat) tästä.

Saat tekstiviestitse vahvistuskoodin antamaasi puhelinnumeroon, jonka syöttämällä tunnuksesi aktivoidaan.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.