Rekisteröitymällä Rakennuslehden tilaajille tarkoitettuun laajennettuun Rakennuslehti.fi-palveluun, pääset käsiksi vain tilaajille avoimiin uutisiin sekä saat käyttöösi digilehden, lehtiarkiston, rakennuslupapäätökset ja Suurimmat-työkalun. Ellet saa vielä omaa Rakennuslehteäsi, tilaa se tai ota koejakso.
Myös Rakennuslehden verkkokeskusteluun osallistuminen vaatii alla olevan rekisteröitymisen. Voit lukea lisää täältä.

Mikäli olet lehden tilaaja, syötä 9-merkkinen tilaajatunnuksesi alla olevaan kenttään. Löydät sen lehtesi osoitetietojen ensimmäisen rivin alusta ja tilaajatunnuksen tulisi alkaa numerolla 1 tai 2. Tilaajatunnus löytyy myös tilausvahvistuksen Asiakasnumero-kohdasta tai Oma Sanomasta, mikäli sinulla on Sanoma-tili.

Mikäli lehdessäsi ei ole osoitetietoja tai mikäli rekisteröitymisessä on ongelmia, ota yhteys support.rakennuslehti@managed.fi. HUOM! Tähän osoitteeseen vain rekisteröintiin liittyvät asiat ja vilkaisethan usein kysytyt kysymykset ennen yhteydenottoa. Tilaus, osoitteenmuutos ym. asioissa ota yhteyttä Oma Sanoma asiakaspalvelun kautta.

Olen tilaaja

Olen liittojäsen

Saat tekstiviestitse vahvistuskoodin antamaasi puhelinnumeroon, jonka syöttämällä tunnuksesi aktivoidaan.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi