Ohjelmaennakko: Puolita suunnitteluun käytettävä aika

Jouni Kuivanen, Vertex Systems Oy:

Kirjoittaja(t)

”Monissa yrityksissä suunnittelu mielletään kuluksi, välttämättömäksi pahaksi. Sen tehostaminen ei pelkästään kata suunnittelun kuluja, vaan tulee korkojen kanssa takaisin prosessin edetessä.

Suunnitteluvaihe on rakennusprosessin sydän. Siellä on mahdollista tehdä isoja virheitä, jotka muut toteuttavat käytännössä. Optimitapauksessa virheet saadaan kiinni jo suunnittelupöydällä. Tämä voi kuitenkin pahimmillaan johtaa suunnitteluun käytettävän ajan kasvamiseen kohtuuttomasti.

Kun pitkäaikainen kokemus toimialasta, tekninen osaaminen, tehokas suunnittelujärjestelmä ja -prosessien kehittäminen yhdistetään, saadaan parhaimmillaan aikaan sekä suunnitteluun käytettävän työajan dramaattinen väheneminen, että koko prosessin merkittävä tehostuminen.

’We care’ tarkoittaa Vertexillä juuri tuota edellistä. Lyömme yhdessä asiakkaan kanssa viisaat päämme yhteen, otamme ohjelmistostamme sopivimmat ominaisuudet tehokäyttöön ja tuemme yritystä sen kaikissa toiminnoissa. Olemme päässeet yhdessä asiakkaidemme kanssa merkittäviin digiloikkiin.”

Lisää aiheesta Rakennuslehti-lavalla
keskiviikkona 10.10. klo 11.10

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ohjelmaennakko: Puolita suunnitteluun käytettävä aika”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi