Kuva: Suvi Suovaara / Cuvaya

Satoja työmaita, tuhansia tarinoita

Jyrki Palmu
Myynti- ja markkinointijohtaja, Rakennuslehti

Kirjoittaja(t)

Rakentaminen on yksi Suomen suurimmista talousmoottoreista viennin ohella. Jos ei ole työmaita, ei kansantalouskaan kasva. Osaamista ja tuhansia työtunteja joka päivä, ja niitä Suomi tarvitsee.

Rakennuslehden Suomea rakentamassa -konsepti keskittyy tuomaan suomalaista työtä tunnetuksi rakentamisen toimialalla. Rakennuslehden lukijat ovat tämän maan ydinryhmä rakentamisen alueen eri päätöksissä. Voidaan sanoa, ettei yhtäkään taloa, tietä tai kiinteistöä ole rakennettu ilman Rakennuslehden lukijoita.

Rakennuslehden tehtävä on pitää lukijat ajan tasalla suomalaisesta rakentamisesta ja kertoa kaikki, mikä on oleellista tietää. Tarinoita on tuhansia ja ihan kaikkia loistavia menestyskertomuksia ei normaalissa uutisrytmissä ehdi käydä läpi. Juuri siksi Rakennuslehti on kehittänyt Suomea rakentamassa -konseptin, jossa jokaisella yrityksellä on mahdollisuus kertoa omista innovaatioistaan ja menestyksestään.

Ensimmäisen Suomea rakentamassa -liitteen teemana on kesä 2019, ja se keskittyy kesäajan rakentamiseen ympäri Suomea. Millä tavoin infratyömailla on varauduttava kesäajan liikennejärjestelyihin ja minkälaisia tunteita se herättää tien päällä. Miten sää vaikuttaa rakennusten suojaukseen ja niin edelleen. Kesällä asioita katsotaan ja nähdään toisin silmin.

Sisältömarkkinointi on tämän päivän tapa tuoda esiin asiantuntijasisältöä eri medioissa ja tavoittaa kohderyhmä hieman uudella tavalla. Sisältömarkkinointi mahdollistaa viestin tavoittavuuden laajemmalle yleisölle, kun kuka tahansa voi jakaa sisältöjä eteenpäin digitaalisissa kanavissa. Yhdistelemällä sopivasti perinteisempää mainontaa ja uutta sisällöllistä viestintää voidaan vahvistaa ja rakentaa brändimielikuvaa millä tahansa tuote- tai palvelualueella. Kysy lisää Rakennuslehden ammattitaitoisilta mediamyyjiltä.

Nautinnollisia lukuhetkiä menestystarinoiden parissa.

Jyrki Palmu

Myynti- ja markkinointijohtaja, Rakennuslehti

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Satoja työmaita, tuhansia tarinoita”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi