"Toivon, että infrasta tehtäisiin mahdollisimman sujuvaa turvallisine pyöräparkkeineen, jolloin työmatkapyöräily voisi lähteä tosissaan lentoon”, Heikki Tiittanen tuumii. Kuvat: Nelli Päiväläinen ja 123RF
Järjestöjulkaisu

Ei päivää ilman infraa – Pyöräilijä unelmoi sujuvasta reitistä

Pyöräilevä sarjayrittäjä ja kolmen lapsen isä Heikki Tiittanen arvostaa infraa – etenkin silloin, kun sitä tulee ajatelleeksi tai jos se ei toimikaan.

Kirjoittaja(t)

1

Joka aamu juon melkein litran vettä – se on tärkeä aamurutiini, jolla kroppa lähtee liikkeelle. Ja puhdasta vettähän tulee tuosta vain hanasta.

2

Toinen iloinen aamurutiini liittyy kotiovelta lähtevään monipuoliseen espoolaiseen pyöräilyverkostoon. Kuljin aiemmin töihin junalla ja kävellen, kunnes huomasin, että pyörällä pääsee nopeammin.

3

Pyöräilijänä arvostan alikulkutunneleita, siltoja ja hyväkuntoista asfalttia, joiden ansiosta pyöräileminen on mahdollisimman sujuvaa ilman pysähdyksiä.

4

Lenkiltä palatessa on hienoa, että pyörästä voi huuhdella pölyt pois vesipisteellä. Se on pieni, mutta tärkeä asia.

5

Isänä arvostan sitä, että lapset voi opettaa kulkemaan pyörällä kouluun ja harrastuksiin. Voin olla turvallisin mielin, kun tiedän, ettei pyöräreiteillä ole esimerkiksi vaarallisia tienylityksiä.

6

Perheellemme on tärkeää, että kodin läheltä löytyy hyvin hoidettuja leikki- ja liikuntapaikkoja.

7

Työpaikalla työn sujuvuus edellyttää toimivaa tietoliikenneverkkoa. Usein infran huomaakin vasta silloin, kun se ei toimi.

8

Yksi lempi-infroistani on Leppävaarasta Tapiolaan kulkeva Espoon pyöräilybaana.


Sarjayrittäjä Heikki Tiittanen ja pitkän linjan rahoitusammattilainen Tommi Ylönen perustivat GoByBike Finland Oy:n syksyllä 2020. Yrityksestä on kasvanut vauhdilla Suomen suurin työsuhdepyörien tarjoaja ja palvelumallista Suomen suosituin pyöräetu.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi