Hyvä olla INFRA jäsen – miksi?

INFRA kuvasi uusia jäsenmarkkinointivideota kesän korvalla Jyväskylässä. Videoilla yrittäjät paljastavat INFRAn jäsenyyden hyödyt. Kolme, kaksi, yksi, nolla – kamera käy!

Kirjoittaja(t)

Yrittäjä Juha Mäkinen, Mäkinen Works

”Nuorelle yrittäjälle verkostoituminen on tärkeää. INFRA avaa mittavan kontaktiverkoston, ja jäsenyyden myötä olenkin jo nuorena päässyt seuraan, jossa jaetaan hyödyllistä tietoa ja josta löytyy liikekumppaneita. Näin INFRA luo edellytyksiä liiketoiminnan laajentamiselle ja syventämiselle.”

Hallituksen puheenjohtaja Sanna Luostarinen, Kuopion Kallio- ja Maarakentajat KKMR

”INFRA neuvottelee kaikki infra-alalla yleisesti käytetyt työehtosopimukset ja on tietysti niiden paras tuntija. Pk-yrityksillä ei ole omia laki- tai hr-osastoja, mutta INFRAn jäsenenä se ei haittaa. Saan nopeasti tes- tai lakiasiantuntijan kiinni ja voin tarkistaa, miten työehtosopimusta tulkitaan.”

Kehitysjohtaja Taina Piiroinen, NCC

”Yksittäisen yrityksen on aika mahdotonta päästä pöytiin, joissa linjataan alan sääntelyä. INFRAn luottamustehtävissä on ihmisiä eri infrasektoreilta ja eri puolelta Suomea. Niiden kautta alan näkemys saadaan päättäjien tietoisuuteen. Liitolla on hyvät yhteydet niin viranomaisiin kuin lainsäätäjiinkin.”

Projektipäällikkö Marcus Fjäder, Fjäder Group

”INFRAn jäsenenä pystymme ajantasaisen datan pohjalta perustelemaan kantojamme ja antamaan asiakkaille laadukkaita tarjouksia. Kaikki hyötyvät, kun sopimukset ovat realistisella pohjalla: tulee valmista aikataulussa ja budjetissa. Indeksit, tarjouslaskennan tuki − näitä jäsenpalveluja hyödynnämme jatkuvasti.”


Tutustu palveluihin  ja etuihin 24/7  jäsenpalvelussa: Omainfra.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi