Ohjelmaennakko: Energiatehokkaan tulevaisuuden rakentaminen

Jan Noordegraaf BEWi Synbra RAW / PolyStyreneLoop Cooperatief U.A.:

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Jan Noordegraaf opiskeli Delftin teknillisessä yliopistossa metallurgiaa. Ennen siirtymistään Synbra Technologyn toimitusjohtajaksi vuonna 1999 hän työskenteli tutkimus- ja tuotekehityksen, laadunhallinnan, toiminnanhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin johtotehtäviä Alankomaissa, Englannissa ja Saksassa. Jan on aina ollut mukana uusien materiaalien ja prosessien kehittämisessä ja hänellä on 38 patenttia.

Toukokuussa 2018 Synbra Technology bv:stä tuli osa BewiSynbra RAW: ta, jonka pääkonttori sijaitsee Porvoossa. Bewi Synbra RAW:n EPS-tuotantolaitokset sijaitsevat Alankomaissa ja Suomessa. BEWi Synbra Groupin pääkonttori sijaitsee Solnassa, Ruotsissa. Bewi Synbra-konsernissa Jan toimii R&D johtajana.

Jan Noordegraaf on PolyStyreneLoop – verkoston perustaja ja apulaisjohtaja.  Hän on myös hallituksen jäsenenä Alankomaiden kumi- ja muovialan liitossa (NRK, Dutch Rubber and Plastics federation).

Jan Noordegraaf Rakennuslehtilavalla keskiviikkona 10.10. klo 11.30

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ohjelmaennakko: Energiatehokkaan tulevaisuuden rakentaminen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi