Nykysin moni pääurakoitsija lohkoo työt suoraan usealle alihankkijalle. (Kuva: VRP Rakennuspalvelu)

VRP hamuaa isompia korjaushankkeita pääkaupunkiseudulta

Kovimpana kasvajana Rakennuslehden suurimpien korjausrakentajien listalta erottuu alkujaan vaajakoskelainen VRP.

Kirjoittaja(t) Hannu Lättilä

Sen kokonaisliikevaihto kasvoi viime vuonna 88 prosenttia 74,5 miljoonaan euroon, mutta korjausrakentaminen kasvoi jopa lähes kolminkertaiseksi 17,1 miljoonaan. Tilikaudet eivät tosin ole täysin vertailukelpoisia, sillä vuoden 2017 tilikausi oli vain yhdeksän kuukauden mittainen.

Joka tapauksessa korjaamisen osuus koko liikevaihdosta kasvoi 23 prosenttiin vertailuvuoden vajaasta 15 prosentista. Toimitusjohtaja Markus Tannisen mukaan yhtiö ei kuitenkaan ole tehnyt mitään strategista linjausta, jossa tavoitteena olisi kasvattaa korjaamisen osuutta. Hän muistuttaa, että yrityksen korjausrakentamisen volyymi on sen verran pienehkö, että liikevaihto voi vaihdella paljonkin vuosittain.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “VRP hamuaa isompia korjaushankkeita pääkaupunkiseudulta”