Vaajakosken Rakennuspalvelu Oy:stä VRP Rakennuspalvelut Oy

Vuonna 1985 perustetussa Vaajakosken Rakennuspalvelu Oy:ssä on toteutettu yritysjärjestely, jonka tuloksena yhtiön rakennusliiketoiminta on siirtynyt perustettuun yhtiöön VRP Rakennuspalvelut Oy. Rakennusliiketoiminta kattaa vaativan korjaus-, teollisuus- ja liiketilarakentamisen, KVR-urakoinnin ja oman asuntotuotannon.

Vuonna 1985 perustetussa Vaajakosken Rakennuspalvelu Oy:ssä on toteutettu yritysjärjestely, jonka tuloksena yhtiön rakennusliiketoiminta on siirtynyt perustettuun yhtiöön VRP Rakennuspalvelut Oy. Rakennusliiketoiminta kattaa vaativan korjaus-, teollisuus- ja liiketilarakentamisen, KVR-urakoinnin ja oman asuntotuotannon.

Henkilökunta jatkaa VRP Rakennuspalvelut Oy:ssä vanhoina työntekijöinä. Yhtiön hallitukseen on valittu Jussi Holmström (pj), Perttu Holmström ja Markus Tanninen. VRP Rakennuspalvelut Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty dipl.ins. Markus Tanninen ja hän on samalla yhtiön merkittävä osakas. Tanninen on toiminut aiemmin mm. Skanska Kodit Oy:n toimitusjohtajana ja Skanska-konsernin muissa johtotehtävissä. Dipl. ins. Jussi Holmström siirtyy VRP Rakennuspalvelut Oy:n Keski-Suomen aluejohtajaksi.

Yhtiön liikevaihto 2008 oli noin 14 miljoonaa euroa ja henkilömäärä on noin 100. Yhtiö toimii nykyisin Jyväskylän ja Oulun seudulla. Järjestelyn tavoitteena on mahdollistaa kasvu uusille markkina-alueille. Yritysjärjestelyn neuvonantajana toimi Mergertum Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vaajakosken Rakennuspalvelu Oy:stä VRP Rakennuspalvelut Oy”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi