Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuslehti on rakennusalan ykköslehti ja ammattijulkaisu, joka tavoittaa kaikki rakennusalalla päätöksiä tekevät ammattilaiset. Viikoittaiseen lukijakuntaan kuuluvat erilaisissa suunnittelu- ja johtotehtävissä toimivat arkkitehdit, insinöörit, rakennusmestarit ja muut rakennusalan vaikuttajat.

Rakennuslehti tarjoaa uusimmat uutiset muun muassa infrasta, talotekniikasta, korjausrakentamisesta, suunnittelusta ja energiatehokkuudesta.

Tilaamalla uutiskirjeen saat rakennusalan uusimmat uutiset ja työpaikat suoraan sähköpostiisi kolmesti viikossa. Uutiskirjeen tilaajana saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Rakennuslehden uutiskirjeen tilaajien sähköpostiosoitteita käytetään vain Rakennuslehden uutiskirjeiden ja tapahtumakutsujen lähettämiseen sekä lukijasuhteen ylläpitoon. Jokaisen lähetyksen alareunassa on linkki, jonka avulla voit peruuttaa tilauksen. Katso tarkempaa tietoa Rakennuslehden verkkosivujen käyttöehdoista.


Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.