Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuslehden FinnBuild 2016 -sivu kokoaa messujen parhaat palat

 

rakennuslehti-254-180-awards-2016

aamiaiskuvasaitille

Rakennuslehden ajankohtaisaamu

 

Torstaiaamuna 13.10. järjestetään Rakennuslehden tuottama asiantuntijaseminaari, jossa kuullaan liikenne- ja viestintäministerin terveiset. Digitaalisuus puhuttaa monellakin toimialalla ja niin myös Rakennuslehden aamuseminaarissa.

Rakennuslehden ajankohtaisaamu torstaina 13.10. klo 9.30 – 11.30
Ohjelma
9.30 Tulevaisuuden kaupungit ja internet-talous
Juha Kostiainen, johtaja ja johtoryhmän jäsen Kestävä kaupunkikehitys –toiminnot YIT

10.00 Tulevaisuuden liikennehankkeet ja digitalisaation mahdollisuudet
liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner

10.30 Rakentamisen kustannustehokkaat konseptit
Lehto Group Oy:n toimitusjohtaja, Hannu Lehto

11.00 Kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatio on yksi Suomen hallituksen kärkihankkeista. Miten alan digitalisaatiota vauhditetaan lähivuosina?
KIRA-digi -hankkeen uusi digipäällikkö, informaatioverkostojen DI, Teemu Lehtinen

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

messukuvaa-small

FinnBuild kokoaa yhteen koko rakennusalan 12. – 14.10. Messukeskukseen

 

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma FinnBuild kokoaa yhteen koko rakennusalan lokakuun puolessa välissä. Nyt onkin aika valmistautua tapahtumaan esimerkiksi seuraavien tärppien avulla:

Satoja puheenvuoroja

Oletko jo tutustunut tapahtuman kattavaan ohjelmaan? Pelkästään FinnBuild-messujen neljässä ohjelmapisteessä on kolmen päivän ajan yli 100 eri puheenvuoroa. Lisäksi kymmenet kohdennetut seminaarit ja samanaikaiset tapahtumat InfraExpo, Arena, ViherTek ja Jäte, Vesi, Ympäristö tarjoavat kaikille rakentamisen alan ammattilaisille hyödyllistä tietoa.

Lukuisia teema-alueita

Teema-alueina ovat tänä vuonna rakentaminen, talotekniikka, Wood Town -puukaupunkialue, työmaatekniikan koneet, laitteet sekä työkalut, Security City, työvaatteet ja -turvallisuus, muut täydentävät rakennusosat sekä kansainvälisyys. Jo toista kertaa tapahtumassa voi tutustua myös hyötyajoneuvoihin, joita pääsee koeajamaan.

Kansainvälisyyttä

Tämän vuoden FinnBuild on edeltäjiään kansainvälisempi. Kotimaisten alan toimijoiden lisäksi tapahtumassa on yli 50 ulkomaista yritystä, ja omat maa-alueet muun muassa Liettualle ja Latvialle. Ulkomaisia yrityksiä löytyy kaikista eri tuoteryhmistä ja kaikilta FinnBuildin teema-alueilta.

Verkostoitumista

Messupäivistä kannattaa ottaa kaikki irti ja verkostoitumalla käytössä olevan Brella-työkalun avulla varmistat sen. Työkalu etsii tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja voit sopia tapaamisia heidän kanssaan jo ennakkoon. Palveluun kirjaudutaan helposti sähköpostilla tai LinkedIn-tunnuksilla.

Palkintosadetta

Rakennusalan odotetuin palkintojenjakotilaisuus Awards Party tuulettaa rakennusalan vuoden onnistujille ja osaajille. Illan aikana jaetaan useita palkintoja ja samalla jatketaan messupäivää hyvän ruoan, viihteen ja verkostoitumisen parissa. Iltaa vie eteenpäin Suomen naiskoomikoiden kärkeen kuuluva Niina Lahtinen ja Rakennuslehden päätoimittaja Veijo Käyhty ja viihteestä vastaa viettävä Eppu Normaali.

Samaan aikaan FinnBuildin kanssa Messukeskuksessa järjestetään myös urheilupaikkarakentamisen Arena, infrastruktuuriin liittyvä InfraExpo, viherrakentamisen ViherTek sekä ympäristö- ja kunnallistekniikkaan liittyvä Jäte, Vesi, Ympäristö -tapahtuma, jotka tarjoavat kaikille rakentamisen alan ammattilaisille hyödyllistä tietoa. Kävijä pääsee yhdellä veloituksettomalla rekisteröinnillä vierailemaan kaikissa tapahtumissa.


Messujen teemat  ammattilaisten käsittelyssä

 

Järjestämme FinnBuild-messuilla aamutilaisuuden, jossa pureudumme ajankohtaisiin teemoihin. Rakennuslehden haastateltavaksi saapuviin asiantuntijoihin lukeutuu muun muassa liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner. Häneltä kysymme ministeriön hankkeista, joissa digitaalisuus on keskeisessä roolissa.
Rakennuslehden aamussa on luvassa myös keskustelua siitä, miten insinöörien monipuolinen koulutus taataan niin yliopistoissa kuin korkeakouluissakin.
Tervetuloa tiedon lähteelle torstaina 13.10. klo 9.00 – 11.30!
Poikkea myös viereiselle Rakennuslehden osastolle nauttimaan kuppi kahvia ja tapaamaan yhteistyökumppaneitamme. Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Rakennuslehti panostaa merkittävästi tapahtuman sisältöön. Lisäksi julkaisemme kaksi FinnBuild-teemanumeroa palvelemaan niin messuvieraita kuin muitakin lukijoitamme.


AWARDS PARTY

Awards Party rokkaa tänä vuonna kovaa – Eppu Normaalin säestyksellä!

Torstaina 13.10. järjestettävä Awards Party palkitsee rakennusalan vuoden onnistujia ja osaajia sekä hyviä suorituksia. Awards Partyn juontajina toimivat Suomen naiskoomikoiden kärkeen kuuluva Niina Lahtinen ja Rakennuslehden päätoimittaja Veijo Käyhty. Viihteestä vastaa tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Eppu Normaali.
Awards Partyn illalliskorttien myynti käynnissä – paikkoja on rajoitettu määrä joten toimi nopeasti! Rekisteröidy kävijäksi tapahtumaan ja saat ohjeet ostoon. Näytteilleasettajille liput myynnissä eMessukeskuksessa – kysy lisää omalta yhteyshenkilöltäsi.

Lue lisää: www.finnbuild.fi


Ennätysmäärä ohjelmaa ja rokkausta Eppujen tahtiin

Martti Syrjä_webFinnBuildin ohjelma on kattava katsaus rakennusalan ajankohtaisimpiin aiheisiin. Ohjelmaa on ennätysmäärä, sillä pelkästään FinnBuild-messujen neljässä ohjelmapisteessä on kolmen päivän ajan yli 100 eri puheenvuoroa ja kymmeniä kohdennettuja seminaareja. Lisäksi samanaikaiset tapahtumat InfraExpo, Arena, ViherTek ja Jäte, Vesi, Ympäristö tarjoavat kaikille rakentamisen alan ammattilaisille hyödyllistä tietoa.
Ohjelmassa kuullaan muun muassa rakennusalan laatumurroksesta, digitalisaation vaikutuksesta tuottavuuteen, Ali Jahangirin toisenlainen lähestymistapa kulttuurienväliseen kommunikointiin ja Antero Vartian Löyly-saunaravintolan tarina. Lisäksi rakennusteollisuuden kasvuyrittäjät haastavat alan markkinajohtajat. Perjantaina tapahtumassa järjestetään erikseen opiskelijoille suunnattua ohjelmaa muun muassa alan työllistymiseen, työelämään ja tulevaisuuteen liittyen.
Torstaina FinnBuild Awards Partyn viihteestä vastaavan Eppu Normaalin Martti Syrjälla on salainen ase siihen, millä messupönötys muunnetaan rokkaamiseksi. ”Ihan meinattiin paskasissa farkuissa omana itsenämme tulla paikalle ja vetää omalla tyylillä. Yleisölle sellaisia terveisiä, että krakaa löysemmälle ja tuoppi huulille, niin kyllä se rock-henki on sieltä yleensä löytynyt! Toivotamme kaikki tervetulleeksi rentoutumaan Eppujen tahdissa raskaan messupäivän jälkeen.”


Rakennuslehti. Vallila, Helsinki 20150430. Kuvaaja Liisa Takala. YIT:n rakennustyömaa Konepaja.

Vielä ehdit mukaan Laatuteko-kilpailuun!

Rakentamisen laatuteko 2016 -kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan torstaina 13.10.2016 FinnBuild-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Messuilla esitellään kaikki finalistit.

Parhaan laadun tekijä palkitaan 1 000 euron matkalahjakortilla!

Kehu kaveriasi tai ilmoita itsesi kilpailuun, jossa laadukkaan rakentamisen parhaat teot ja oivallukset palkitaan. Ilmoita kaverisi tai itsesi Laatuteko 2016 -kilpailuun 31.5. mennessä osoitteessa www.rakennusteollisuus.fi

Kilpailu on tarkoitettu korjaus- ja uudisrakennustyömailla tai rakennustuotteita valmistavissa tehtaissa toimiville työntekijöille, työryhmille, työnjohtajille, projektipäälliköille tai valvojille. Heidän laatutekonsa voivat liittyä mm. menetelmiin, työtapoihin, oivalluksiin, yhteistyökykyyn, asenteisiin ja ammattiylpeyteen.
Kilpailuraati valitsee ehdotusten joukosta 6 laatutekoa ja niiden tekijää kilpailun finaaliin. Kaikista tehdään esittelyartikkelit ja -videot, jotka julkaistaan kilpailun järjestäjien tiedotuskanavissa syys–lokakuussa 2016. Kilpailun voittajan valitsee finalistien joukosta maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Lisätietoja kilpailusta >>


Kolme päivää laadukasta ohjelmaa ja verkostoitumismahdollisuuksia

FinnBuildin ohjelma koostuu puheenvuoroista, keskusteluista, tietoiskuista ja seminaareista, jotka jakautuvat kolmen pääteeman alle: digitalisaation mahdollisuudet rakennusalalla, tuottavuus ja kilpailukyky sekä rakennetun ympäristön tulevaisuus. Ohjelmassa puhututtaa muun muassa tiedonhallinta ja innovaatiot digitalisoituvassa maailmassa, miten esimerkiksi ekologinen- tai nollaenergiarakentaminen muuttaa rakentamista ja esitellään ajankohtaisia rakennushankkeita.

Messukeskus logo

Ohjelman ensimmäiset kiinnitykset ovat jo nähtävillä tapahtuman nettisivuilla, mutta paljon lisää täydentyy vielä ennen kesää ja kesän aikana. FinnBuildiin tullaan myös verkostoitumismahdollisuuksien vuoksi. Käytössä on sähköinen Brella tapaamiset -työkalu, jonka kautta voit helposti sopia nopeita tapaamisia paikan päälle kiinnostavien palveluntarjoajien ja potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Työkalu etsii tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja voit sopia tapaamisia heidän kanssaan joko etukäteen tai vielä paikan päällä. Palveluun kirjaudutaan sähköpostilla tai LinkedIn-tunnuksilla.

Samaan aikaan FinnBuildin kanssa Messukeskuksessa järjestetään myös urheilupaikkarakentamisen Arena, infrastruktuuriin liittyvä InfraExpo, viherrakentamisen ViherTek sekä ympäristö- ja kunnallistekniikkaan liittyvä Jäte, Vesi, Ympäristö -tapahtuma, jotka tarjoavat kaikille rakentamisen alan ammattilaisille hyödyllistä tietoa.


Tietoa, koulutusta ja kontakteja

Kansainvälinen FinnBuild järjestetään nyt 22. kertaa ja tulossa on jälleen monipuolinen, laadukas ja merkityksellinen rakennusalan katselmus! Tapahtuma kokoaa yhteen kattavasti koko rakennusalan, sillä mukana ovat niin suuret ja tunnetut kansainväliset yritykset kuin uudet, innovatiiviset yrittäjät. Esillä ovat alan uusimmat tuotteet, palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä ajantasaista ohjelmasisältöä, koulutusta ja kohtaamisia.

FinnBuild 2016 ohjelma koostuu puheenvuoroista, keskusteluista, tietoiskuista ja seminaareista, jotka jakautuvat kolmen pääteeman alle:
  • Digitalisaation mahdollisuudet rakennusalalla
  • Tuottavuus ja kilpailukyky
  • Rakennetun ympäristön tulevaisuus

Päälavalla vuorottelevat korkeatasoiset keynote-puhujat, paneelikeskustelut ja rakennusalan tuoreet ilmiöt. Tietokahviloissa näytteilleasettajat pääsevät kertomaan samojen pääteemojen alla omista ratkaisuistaan ja onnistumisistaan.

Vuoden 2016 ohjelma julkaistaan myöhemmin

 


FinnBuild, Suomen Messut

Rakennuslehden FinnBuild-uutiset raottavat ovea syksyn suurtapahtumaan

Rakennuslehti toimii FinnBuild 2016 -tapahtuman päämediakumppanina. Tapahtuman tavoitteena on esitellä mahdollisimman kattava otanta alan palveluita ja tuotteita mahdollisimman monelle rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaiselle. Siis teille, hyvät Rakennuslehden lukijat.

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Rakennuslehti yhteistyökumppaneineen panostaa merkittävästi tapahtumaan. Esittelemme FinnBuild-kumppanimme uudenlaisella konseptilla: Rakennuslehti järjestää ohjelmalavalla kokonaiset 16 puheenvuoroa kolmen päivän aikana.

Rakennuslehti tuottaa tapahtumaan asiantuntijasisältöä oman puheenvuoronsa kautta, mutta myös kahden FinnBuild-teemanumeron muodossa. Teille lukijoille Rakennuslehden messuosasto toimii sekä ammattitiedon lähteenä että lehden ja lukijoiden yhteisenä levähdys- ja kahvipaikkana.

Rakennuslehden FinnBuild-uutiset ilmestyvät vielä neljä kertaa ennen  tapahtumaa. Niissä kerromme lisää kumppaneistamme ja heidän ajatuksistaan syksyn suurtapahtuman osalta.

Lue jo ennakolta, mikä puhuttaa rakentamisessa ensi syksynä. Merkitse myös kalenteriisi 12.-14.10. ja paikaksi Messukeskus Helsinki.

Rakennuslehti julkaisee FinnBuild-uutisia sekä verkossa että osana lehteä 29.4. alkaen. FinnBuild-uutisissa tuomme esille suomalaista rakennusteollisuutta tekijöiden kautta. Yrityksille tämä avaa mahdollisuuden vahvistaa messuista saatavaa hyötyä jo etukäteen.

Ota yhteyttä Rakennuslehden myyntipäälliköihin ja varaa oma paikkasi.

FinnBuild 1: Rakennuslehti nro 24, ilmestyy 19.8. Aineisto 15.8.
FinnBuild 2: Rakennuslehtinro 27, ilmestyy 9.9. Aineisto 5.9.
FinnBuild 3: Rakennuslehti nro 30, ilmestyy 30.9. Aineisto 26.9.


AwardsParty pysty


FinnBuildin teemoissa näkyvät digitalisaatio, tuottavuus ja kilpailukyky sekä rakennetun ympäristön tulevaisuusMessukeskus logo

Suomen merkittävin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma FinnBuild järjestetään jälleen lokakuussa. Monipuolinen tapahtuma tarjoaa koko rakennusalan käsittävän, ammatillisen kokonaisuuden sekä kävijöille että mukana oleville yrityksille.
Tapahtuma pureutuu rakennusalan ajankohtaisiin kysymyksiin, ja tarjolla onkin runsaasti seminaareja, tietoiskuja ja asiantuntijapuheenvuoroja. Ohjelmassa ovat mukana myös opiskelijoille suunnattu SPAN-puusiltakilpailu sekä uusia innovaatioita ja tuotteita esittelevä FinnBuild Highlights. Kansainvälisyys näkyy tapahtumassa monikansallisten yritysten sekä eri maiden toimijoita esittelevien maa-alueiden muodossa.

FinnBuild esittelee lähes kymmenen teema-aluetta, joiden avulla kävijä löytää helposti itseään kiinnostavat aiheet ja yritykset. Teema-alueina ovat tänä vuonna rakentaminen, talotekniikka, Wood Town -puukaupunkialue, rakennuskoneet, ja -laitteet sekä työkalut, Security City, työvaatteet ja työturvallisuus, muut täydentävät rakennusosat sekä kansainvälisyys. Jo toista kertaa tapahtumassa voi tutustua myös hyötyajoneuvoihin, joita voi myös koeajaa.

Samaan aikaan FinnBuildin kanssa Messukeskuksessa järjestetään myös urheilupaikkarakentamisen Arena, infrastruktuuriin liittyvä InfraExpo, viherrakentamisen ViherTek sekä ympäristö- ja kunnallistekniikkaan liittyvä Jäte, Vesi ja Ympäristö -tapahtuma, jotka täydentävät rakennusalan tapahtumaa omalla tarjonnallaan.


Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.