Tutustu nyt Rakennuslehteen 3 kk veloituksetta!

Valio saneeraa Jyväskylän meijerin varastoja

Valion Jyväskylän meijerissä käynnistyy huhtikuussa nykyisten pakastevarastojen saneeraaminen viileävarastoiksi, joita voidaan käyttää muun muassa juustojen kypsytykseen. Pakastevarastojen tarve on Valiossa viime vuosina vähentynyt, kun taas viileän varastotilan tarve kasvanut. Noin 2 000 neliömetrin tilojen sekä kylmätekniikan uudistaminen maksavat kolme miljoonaa euroa.

Valion Jyväskylän meijerissä käynnistyy huhtikuussa nykyisten pakastevarastojen saneeraaminen viileävarastoiksi, joita voidaan käyttää muun muassa juustojen kypsytykseen. Pakastevarastojen tarve on Valiossa viime vuosina vähentynyt, kun taas viileän varastotilan tarve kasvanut. Noin 2 000 neliömetrin tilojen sekä kylmätekniikan uudistaminen maksavat kolme miljoonaa euroa.

Kuuntele juttu

Jyväskylän meijerin tontilla vietettiin maaliskuussa uuden pakaste- ja viileävarastorakennuksen harjannostajaisia. Käynnissä olevien investointiprojektien kokonaissumma nousee lähes 20 miljoonaan euroon, mikä on vuositasolla suurin summa sitten meijerin valmistumisen vuonna 1980.

Jyväskylän meijerissä valmistetaan Valion tuoretuotteita, esimerkiksi laktoositonta maitojuomaa ja ProFeel-maitojuomaa, joka edistää painonhallintaa. Meijerin liikevaihto oli 280 miljoonaa euroa vuonna 2008, ja siellä työskentelee noin 300 henkilöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Valio saneeraa Jyväskylän meijerin varastoja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat