Korjausrakentamisen ammattilainen

Päivämäärät Julkaistu 13.4.2018 Hae viimeistään 22.4.2018

Pohjoismaiden Investointipankki (NIB) on kahdeksan jäsenmaan (Islanti, Latvia, Liettua, Norja, Ruotsi, Suomi, Tanska ja Viro) yhdessä omistama kansainvälinen rahoituslaitos. Pankki rahoittaa yksityisiä ja julkisia investointihankkeita sekä jäsenmaissa että niiden ulkopuolella. Sen visiona on vauras ja kestävän kehityksen mukainen Pohjoismaiden ja Baltian maiden alue. www.nib.int

Korjausrakentamisen
ammattilainen toimistokiinteistön
saneerausprojektiin

Tule vahvistamaan NIB:in kokenutta saneeraustiimiä Fabianinkatu 34:n parivuotiseen saneerausprojektiin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta ja pitkää työkokemusta toimistokiinteistön sisätilojen rakennuttamis- ja saneerausprojekteista. PJU-tuntemuksesta on etua. Olet yhteistyökykyinen ja luotettava tiimipelaaja, joka huolehtii NIB:in etujen toteutumisesta laadukkaasti. Työn hoitamisessa tarvitset suomen- ja englanninkielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kokonaisvaltaisen projektin Helsingin ydinkeskustassa ja kansainvälisen rahoituslaitoksen hyvät henkilökuntaedut.

Tule mukaan toteuttamaan NIB:in visiota ja jätä hakemus viimeistään 22.4. Rekrytoinnissa NIB:iä auttaa StaffPoint Oy. Lisätiedot ja hakemukset: konsultti Minna Kauhanen, puh. 044-786 6734 tai minna.kauhanen@staffpoint.fi.

Lue tarkemmin tehtävästä https://bit.ly/2q0XpJc.

Työsuhde solmitaan suoraan NIB:in ja valitun osaajan kesken. Myös konsulttisopimus yrittäjän kanssa on mahdollinen.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi