Avoimet työpaikat Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Rakennuspäällikkö

Rakennuspäällikkö NCC:n asuntorakentamiseen

Haemme rakennuspäällikköä vahvistamaan tuotannon johtamista ja kehittämistä uudessa organisaatiossamme. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista konseptikohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme rakentamisen palveluita, joissa hyödynnämme uusimpia digitaalisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

Uudet tehtäväsi NCC:llä
Rakennuspäällikkö tukee toimialajohtoa ja yksikönjohtajaamme koko tuotanto-organisaatiomme toiminnan varmistamisessa ja kehittämisessä ja osallistuu toimialan johtoryhmätyöskentelyyn. Olet merkittävässä roolissa toimihenkilöresurssiemme varmistamisessa sekä osaamisen kehittämisessä. Lisäksi rakennuspäällikkö osallistuu tarjoustoimintaan ja asiakastyöskentelyyn. Tehtävään kuuluu vahva yhteistyö useiden sisäisten toimijoiden sekä pohjoismaisen Buildingin organisaatiomme kanssa. Rakennuspäällikön tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kasvaa myös vaativampiin rakentamisen johtotehtäviin.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi
Viihtyäksesi rakennuspäällikön tehtävässä NCC:llä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja sinulla tulee olla rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.
Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta, monipuolista kokemusta rakentamisen kentässä, esimieskokemusta sekä näyttöä asiakkuuksien hoidosta pääkaupunkiseudun alueella. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä haluat muuttaa asuntorakentamisen perinteistä tapaa toimia.

TARJOAMME
monia mahdollisuuksia ja ympäristön jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu ja vastuullisuus. Saat olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa uudistushenkisessä organisaatiossamme. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimustemme saavuttamisen. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Lisätietoja sinulle antaa toimialajohtaja Timo Suominen p. 010 507 5320 tai yksikönjohtaja Tuomas Tonteri p. 010 507 8119. Hae paikkaa 10.9. mennessä.

Hae tästä: https://www.ncc.fi/tule-toihin/hae-paikkaa/?rmpage=apply&rmjob=11608

Rakennuslehden pääuutisia