Talotekniikkainsinöörejä urakointiin

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 15.10.2020 Hae viimeistään 1.11.2020

Haemme kahta talotekniikkainsinööriä talotekniikkaurakointiin pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?
Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut. Lähelle, Helsingin Jätkäsaareen rakennamme uuden micro living -konseptin mukaisen studiohotellin. Music Tower -niminen rakennus tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista majoitusta loft-henkisissä tiloissa

Mitä pääset tekemään?
Talotekniikkainsinöörinä työskentelet asunto- ja toimitilarakentamisen uudis- ja saneerauskohteilla pääkaupunkiseudulla. Huolehdit osaltasi, että projektien talotekniikkatyöt toteutetaan turvallisesti, laadukkaasti ja ympäristöystävällisesti. Talotekniikka-yksikkömme toteuttaa hankkeita sekä omana tuotantona että projektinjohtourakointina; Näissä tehtävissä työskentelet ensisijaisesti oman tuotannon parissa omien asentajiemme kanssa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Monipuolisten ja vastuullisten tehtävien lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja saada äänesi kuuluviin. Kumpaakin tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

LV-taustainen talotekniikkainsinööri tai -asiantuntija
Tässä tehtävässä vastaat LV-urakoista muun muassa Telakkarannan kohteessa (asuinkerrostaloja ja parkkihalli) sekä Music Towerin hankkeella. Vastaat LV-töiden aikataulusta, resurssien hallinnasta ja tuloksesta yhdessä hankkeen muiden talotekniikkainsinöörien ja -asiantuntijoiden sekä rakentajien kanssa. Toimit asentajien operatiivisena esimiehenä ja ohjaat alihankkijoita. Huolehdit projektien teknisestä ja taloudellisesta toteutuksesta, ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi teknisten toteutusvaihtoehtojen vertailu, projektihankinnat sekä työmaa- ja urakoitsijakokouksiin osallistuminen. Omaperustaisissa asuin- ja toimitilahankkeissa pääset myös vaikuttamaan suunnitteluratkaisuihin ja tuotevalintoihin. Tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Sähkö-, automaatio- tai LVI-taustainen talotekniikkainsinööri Music Tower -hankkeelle
Tässä tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä työmaan talotekniikka-tiimin kanssa Music Tower -hankkeella. Monipuolisessa tehtävässä ohjaat projektin talotekniikka-asioita yhteistyössä aselajikohtaisten työnjohtajien kanssa, huolehtien töiden yhteensovittamisesta sekä tate- ja Ru-rajapinnoista työmaalla. Huolehdit laadunvarmistuksesta ja dokumentoinnista. Olet tärkeässä roolissa tiedonkulun ja kokonaisuuden edistymisen osalta – todellisella näköalapaikalla vaativan projektin talotekniikkakokonaisuuden keskiössä. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle sähkö-, automaatio- tai LVI-insinöörille. Tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen tarjoaa eväät tarttua haastavampiin mahdollisuuksiin niiden avautuessa.

Mitä toivomme sinulta?
– soveltuvaa koulutusta (esim. talotekniikkainsinööri)
– aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä – ensimmäiseen tehtävään enemmän, toiseen vähemmän
– riittävää suomen kielen taitoa
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 1.11.2020 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Tulosyksikön johtaja Susanna Halkosaari (p. 050 563 2300, susanna.halkosaari@skanska.fi) ja osastopäällikkö Veikko Heikkilä (p. 050 326 0570, veikko.heikkila@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: talotekniikka, projektinhoito, projektinjohto, urakointi, rakentaminen
Key words: MEP specialist, building services engineering, project management, contracting, HVAC contracting, mechanical, electrical, plumbing

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi