Tekninen tuotetestaaja

Eurofins Expert Services Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 27.9.2021 Hae viimeistään 20.10.2021

Etsimme Espoon Otaniemeen palvelukseemme käytännönläheiseen työhön ja laboratoriomittauksiin soveltuvaa henkilöä tekniseksi tuotetestaajaksi. Tarjoamme asiakkaillemme ilmanvaihto- ja ilmastointiteknisten tuotteiden lämpö-, virtaus ja ääniteknisten ominaisuuksien testausta tuotekehitystä ja tuotehyväksyntää varten. Asiakkaitamme ovat lähinnä ilmanvaihto- ja ilmastointiteknisiä tuotteita sekä rakennustuotteita valmistavat ja maahantuovat sekä globaaleilla markkinoilla toimivat yritykset.

Teknisen tuotetestaajan tehtävät

Teknisen testaajan tehtävänä on soveltaa kokeellisia menetelmiä soveltuvien standardien mukaisesti tuotteiden teknisten ominaisuuksien selvittämiseksi, kehittämiseksi ja arvioimiseksi. Myös testauslaitteistojen ylläpito ja kehitystyö on olennainen osa työnkuvaa. Testaukset tehdään pääsääntöisesti laboratoriossa, mutta osa tehtävistä saattaa edellyttää työskentelyä myös laboratorion ulkopuolella. Päivittäisessä työssä toimitaan yhteistyössä tiimin muiden jäsenten ja usein myös asiakkaiden kanssa. Tehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat mahdollisuuden kehittyä kokemuksen karttuessa.

Pätevyydet

Edellytämme Sinulta LVI- / talotekniikkaan liittyvää ammatillista peruskoulutusta tai esimerkiksi työteknikkokoulutuksen kautta tai muulla tavalla hankittuja vastaavia taitoja. Myös opintojen loppuvaiheessa oleva henkilö saattaa tulla kysymykseen. Kokemus mittaus-ja testaustoiminnasta lasketaan eduksi, mutta emme edellytä aikaisempaa alan kokemusta.

Olet innokas tarttumaan erilaisiin ja vaihteleviin työtehtäviin ja myös valmis opettelemaan uusia asioita nykyisen osaamisalueesi ulkopuolelta. Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä. Työtehtävien hoidon kannalta on tärkeää, että osaat toimia osana työryhmää sekä ottaa vastuun tehtävien hoitamisesta. Työtehtävissä tarvitaan hyvää suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä, jotka antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä voit olla mukana kehittämässä myös omaa toimintaamme ja uusia palveluita.

Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja meillä on hyvät työsuhde-edut muun muassa tuettu lounasruokailu sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja

tehtävästä antaa Petri Äijö, puh. 040 626 2069.

Kerro meille itsestäsi! Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 20.10.2021.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi