Useita avoimia tehtäviä

Lujatalo Oy
Päivämäärät Julkaistu 4.12.2020 Hae viimeistään 29.1.2021

Tule mukaan rakentamaan
kestävää tulevaisuutta!

Valtakunnallisesti noin 800 henkeä työllistävä Lujatalo on yksi Suomen suurimmista rakennusliikkeistä ja yli 65-vuotias perheyhtiö. Uskomme, että ainoastaan vastuullinen ja eettinen liiketoiminta, jossa asiakas on aidosti keskiössä, on kestävää. Meille on tärkeää, että pidämme asiakkaille antamamme lupaukset ja että henkilöstömme voi hyvin.

HAEMME OSAAVIA TEKIJÖITÄ
VAHVISTAMAAN TOIMINTAAMME

VEDENKÄSITTELYLAITOSRAKENTAMISESSA

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Projektipäällikkönä vastaat vedenkäsittelylaitosten rakentamisen tuotannonsuunnittelusta ja toteutuksesta sovitussa aikataulussa yhteistyössä työmaahenkilöstön sekä tilaajatahon kanssa, hankintojen toteutumisesta sekä lisä- ja muutostöiden hallinnasta. Lisäksi vastaat toiminnan kehittämisestä, laadusta ja raportoinnista projektien osalta.

TYÖNJOHTAJA tai
TUOTANTOINSINÖÖRI

Työpäiväsi koostuu vedenkäsittelylaitosten monipuolisista työmaatehtävistä, joiden myötä varmistat osaltasi projektien pysymisen laatu-, aikatauluja kustannustavoitteissa. Työnkuvasi pitää sisällään mm. hankintoja, lisäja muutostöiden hallintaa, suunnittelun koordinointia, projektien raportointia ja työnjohdollisia tehtäviä.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Vastaavana työnjohtajana toimit työmaiden vastuullisena vetäjänä vedenkäsittelylaitosprojekteissa. Työmaan johtotehtävien lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat myös asetettujen aikataulu-, laatu- ja kustannustavoitteiden toteutumisen
varmistaminen.

Lisätietoja tehtävistä tuotantopäällikkö Jari Kulmala, p. 044 585 2560 /
jari.kulmala@luja.fi

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 29.1.2021 mennessä.

www.luja.fi/tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi