Kokeile kuukausi maksutta

Teknos perusti yhteisyrityksen Venäjälle

Teknos on perustanut yhdessä venäläisen maalinvalmistajan kanssa maaliyhtiön Venäjälle. Teknos on enemmistöosakas uudessa yhtiössä, jonka nimi on Teknos Deco. Yhteisyritys valmistaa kauppa- ja rakennusmaaleja, ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Pietarissa.

Teknos on perustanut yhdessä venäläisen maalinvalmistajan kanssa maaliyhtiön Venäjälle. Teknos on enemmistöosakas uudessa yhtiössä, jonka nimi on Teknos Deco. Yhteisyritys valmistaa kauppa- ja rakennusmaaleja, ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Pietarissa.

Oman tuotannon lisäksi Teknos Deco tuo maahan Teknoksen kauppa- ja rakennusmaaleja, joita se myy oman jälleenmyyjäverkostonsa kautta Venäjän markkinoille. Teknoksen mukaan Teknos Deco vahvistaakin yhtiön kauppa- ja rakennusmaalien liiketoimintaa merkittävästi sekä lisää tuotevalikoimaa ja avaa uusia jakeluteitä.

Teknos on panostanut viime vuosina voimakkaasti Venäjän markkinoihin. Oma yhtiö perustettiin vuonna 2007 Moskovaan. Se keskittyy lähinnä teollisuusmaalien markkinointiin ja myyntiin. Pari vuotta sitten Teknos käynnisti Venäjällä oman tehdashankkeen. Tehdasprojekti on edennyt suunnitelmien mukaan, ja tällä hetkellä ovat meneillään erilaiset lupa-anomukset.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teknos perusti yhteisyrityksen Venäjälle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat