Kokeile kuukausi maksutta

Lapti rakentaa Attendon käyttöön hoivakodin Vihdin Nummelaan

Uuden ikäihmisten hoivakodin maanrakennustyöt on juuri aloitettu Vihdin Nummelassa.  Lapti Oy urakoi kiinteistön Suomen Hoivatilat Oy:n omistukseen, ja hoivapalvelut uuteen hoivakotiin tuottaa Attendo. Rakennusurakan on määrä valmistua loppukeväästä 2015. Rakennusvaiheen työllistävä vaikutus on 70 miestyövuotta.

Uuden ikäihmisten hoivakodin maanrakennustyöt on juuri aloitettu Vihdin Nummelassa.  Lapti Oy urakoi kiinteistön Suomen Hoivatilat Oy:n omistukseen, ja hoivapalvelut uuteen hoivakotiin tuottaa Attendo. Rakennusurakan on määrä valmistua loppukeväästä 2015. Rakennusvaiheen työllistävä vaikutus on 70 miestyövuotta.

Hoivakoti on tarkoitettu erilaisista toimintakyvyn häiriöistä kärsiville ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja hoitoa. Attendo Vanhaksi Sepäksi nimettyyn hoivakotiin tulee 40 asuntoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti rakentaa Attendon käyttöön hoivakodin Vihdin Nummelaan”

Vastaa