Kokeile kuukausi maksutta

ESP-konserni ostaa Kauklahden Lämpöasennuksen

ESP -konserni vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudun LVI-alalla ostamalla vuonna 1951 perustetun KLA:n eli Kauklahden Lämpöasennus Oy:n. KLA on keskittynyt erityisesti vaativiin LVI-saneeraushankkeisiin.

ESP -konserni vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudun LVI-alalla ostamalla vuonna 1951 perustetun KLA:n eli Kauklahden Lämpöasennus Oy:n. KLA on keskittynyt erityisesti vaativiin LVI-saneeraushankkeisiin.

KLA:n liikevaihto on noin viisi miljoonaa euroa vuodessa ja henkilömäärä noin 30. Yrityskaupan jälkeen KLA jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä eikä yrityskaupalla ole vaikutuksia asiakkuuksiin tai henkilöstöön. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Marko Merinen.

ESP-konsernin emoyhtiö on ESP Suomi Oy, jonka pääomistaja on ESP –konsernin konsernijohtaja Veli-Markku Nieminen. Vuoden 2015 alussa konserni aloittaa toiminnan Keski-Suomen alueella. Koko konserni työllistää järjestelyn jälkeen yhteensä noin 70 ammattilaista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “ESP-konserni ostaa Kauklahden Lämpöasennuksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat