Kokeile kuukausi maksutta

IVH Asunnot aloittaa 20 vuokra-asunnon kohteen rakentamisen Helsingissä

VRP Etelä-Suomi urakoi IVH Asunnoille 20 huoneiston kohteen rakentamisen Helsingin Alppikylään.

VRP Etelä-Suomi urakoi IVH Asunnoille 20 huoneiston kohteen rakentamisen Helsingin Alppikylään.

Kohde toteutetaan vuokrakohteena Aran 10 vuoden korkotuella, ja se valmistuu kesällä 2018. Kohteen on suunnitellut JKMM Architects pääsuunnittelijanaan Juha Mäki-Jyllilä.

IVH Asunnot on pörssilistatun kiinteistösijoitusyhtiö Investors Housen sekä kiinteistökehitys- ja konsulttiyhtiö eHousen pääomistama asuntorakennuttaja. IVH Asunnot keskittyy lyhyen korkotuen mukaisten asuntokohteiden kehittämiseen, rakennuttamiseen ja omistamiseen. Yritys keskittää toimintaansa erityisesti pääkaupunkiseudulle.

’’Korkotukihankkeiden kehittäminen ja omistaminen on pitkäjänteistä toimintaa. Suunnitteluhorisontti on pikemminkin vuosikymmeniä kuin vuosia. Olemme lyhyttä korkotukea sääntelevän ohjeistuksen mukaisesti eriyttäneet tämän toiminnan omaan erilliseen yhtiöön, jonka omistamme yhdessä yhteistyökumppanien kanssa”, Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen sanoo.

”Toiminta perustuu pääkaupunkiseudun pitkällä aikavälillä kasvavalle vuokra-asuntotarpeelle sekä toisaalta omaan hankekehitykseen ja rakennuttamiseen. Olemme kiinnostuneet tonteista, joille voidaan rakentaa vuokra-asuntoja vastaavalla mallilla.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “IVH Asunnot aloittaa 20 vuokra-asunnon kohteen rakentamisen Helsingissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat