Olli Olkkonen on nimitetty HYY Yhtymään rakennuttajapäälliköksi.

HYY Yhtymä saa uuden rakennuttajapäällikön

Olli Olkkonen on nimitetty HYY Yhtymään rakennuttajapäälliköksi.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tiedotteen mukaan Otaniemestä valmistunut diplomi-insinööri Olkkonen tulee vastaamaan HYY Kiinteistöjen investointihankkeiden rakennuttamisesta sekä strategian mukaisesta uudis- ja korjausrakentamisesta.

Olkkonen siirtyy HYY Yhtymälle A-Insinööreistä, jossa hän toiminut rakennuttamisen kehitys- ja projektipäällikkönä. Tätä ennen Olkkonen on työskennellyt muun muassa Sweco PM Oy:ssä rakennuttamisen parissa. Olkkonen aloittaa tehtävässään 23.8.2018.

”Lyyra-hankkeen myötä tulevaisuus HYY Yhtymällä näyttää todella mielenkiintoiselta rakennuttamisen saralla. Mahtavaa päästä Lyyran kaltaiseen näyttävään ja keskeiseen hankkeeseen mukaan, unohtamatta tulevia kehityshankkeita nykykiinteistöillä”, Olkkonen toteaa.

– HYY kiinteistöillä on käynnissä merkittävät hankkeet nykyisten ydinkeskustassa sijaitsevien arvokiinteistöjen kehittämisessä sekä uudisrakentamisen parissa. Olen todella innoissani Ollin liittymisestä mukaan tiimiin. Ollin motivaatio ja rautainen ammattitaito rakentamisessa antavat meille loistavat edellytykset entistä kovempiin tuloksiin tulevien hankkeiden läpiviennissä, kiinteistöjohtaja Ville Vaarala kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “HYY Yhtymä saa uuden rakennuttajapäällikön”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi