Arabian ja Duon kauppakeskukset myytiin noin 77 miljoonalla eurolla

Pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö NREP on ostanut Cityconilta Arabian kauppakeskuksen Helsingissä sekä Kauppakeskus Duon Hervannassa Tampereella yhteensä noin 77 miljoonalla eurolla.

Arabian kauppakeskus Helsingissä. Kuva: NREP

Kauppa on jatkumoa NREP:n aktiiviselle kehitystyölle vähittäiskaupan kiinteistöissä, esimerkiksi Tikkurilan Dixissä, Rajamäen Lähteessä ja Laajalahden Brediksessä.

NREP näkee molemmissa ostamissaan kauppakeskuksissa kehityspotentiaalia ja Arabiassa potentiaalia myös merkittävälle lisärakentamiselle. Arabian kauppakeskus palvelee Arabianrannan, Toukolan, Kumpulan ja Hermannin asukkaita sekä Helsingin yliopiston, Stadin ammattiopiston, Arcadan ja Metropolian opiskelijoita. Alue on suosittu lapsiperheiden keskuudessa, ja lähistölle Kyläsaareen on tulossa myös uusi asuinalue. Kauppakeskuksessa vierailee vuosittainen noin 3,1 miljoonaa kävijää.

Duo on Hervannan johtava kauppakeskus, joka palvelee alueen asukkaita ja työntekijöitä sekä Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijoita. Duossa vierailee vuosittain 4,5 miljoonaa kävijää, mikä on merkittävä määrä päivittäistavaroihin keskittyvälle keskukselle. Hervannan viereen ollaan kehittämässä myös uutta Vuoreksen asuinaluetta, mikä lisää tarvetta lähipalveluille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arabian ja Duon kauppakeskukset myytiin noin 77 miljoonalla eurolla”

Vastaa