Kokeile kuukausi maksutta

Luja tuo markkinoille moduulikylppärin – koko paketti käyttövalmiina paikalleen

Lujan omien laskelmien mukaan moduulikylpyhuoneella voidaan nopeuttaa rakentamisen aikataulua kerrostaloprojekteissa jopa 1-2 kuukautta.

Lujabetonin moduulikylpyhuoneet toimitetaan varusteltuina paketteina työmaalle.
Kuuntele juttu

Lujabetoni tuo markkinoille uuden tehdasolosuhteissa valmistettavan kylpyhuonemoduulin. Valmis moduuli sisältää seinärakenteet, kalusteet, varusteet sekä LVIS-kytkennät ja se nousee laatan nostamisen yhteydessä paikalleen ilman erillisasennusta työmaalla.

Lujan omien laskelmien mukaan moduulikylpyhuoneella voidaan nopeuttaa rakentamisen aikataulua kerrostaloprojekteissa jopa 1-2 kuukautta. Sen pohjana on yhtiön Superlaatta-välipohjatuote ja valmiit märkätilat, jotka siirtävät ison osan jäljelle jäävästä paikallarakentamisesta historiaan. Tästä hyötyvät sekä rakennusliike että sen loppuasiakkaat.

”Samalla säästyy rakentajan aikaa ja rahaa sekä tarjotaan parempaa laatua”, sanoo Lujabetonin toimitusjohtaja Mikko Isotalo.

Uuden tuotteen valmistuslinja on Lujabetonin Kärsämäen tehdas, josta märkätilamoduulit lähetetään  Järvenpään tehtaalle  yhdistettäviksi valmiisiin välipohjiin.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Luja tuo markkinoille moduulikylppärin – koko paketti käyttövalmiina paikalleen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat