Bonava rakentaa 110 vuokra-asuntoa Helsingin Vuosaareen

Rakennustyöt käynnistyvät heti ja uudet asunnot valmistuvat vuonna 2022.

Bonava ja Icecapital ovat sopineet 110 asuinhuoneiston kerrostalokohteen toteuttamisesta Bonavan uuteen Sitadelli-kotikortteliin Helsingin Vuosaaressa. Rakennustyöt käynnistyvät heti ja uudet asunnot valmistuvat vuonna 2022. Kaikkiaan Bonava suunnittelee rakentavansa alueelle runsaat 500 uutta kotia.

Bonava suunnittelee ja rakentaa Aurinkolahden pohjoisosaan, kauppakeskus Columbuksen läheisyyteen tornitalokorttelin, jonka koilliskulmaan nousee ensimmäisenä 14-kerroksinen Asunto Oy Helsingin Sitadelli 1.

Icecapital Housing Fund V Ky on perustettu vuonna 2019 ja sen sijoituskapasiteetti on yli 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava rakentaa 110 vuokra-asuntoa Helsingin Vuosaareen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat