YIT rakentaa Nrep Logicentersille tiloja Turkuun

YIT on allekirjoittanut sopimuksen logistiikkakiinteistöjä kehittävän ja omistavan Nrep Logicentersin kanssa toimisto- ja varastotilojen rakentamisesta Turkuun lähelle lentoasemaa.

Kuva: Avanto Arkkitehdit

Nrep on vuokrannut tilat pohjoismaista designia myyvälle Finnish Design Shopille sen verkkokauppaliiketoimintaan. Kokonaisuus sisältää terminaali- ja varastotilojen lisäksi Finnish Design Shopin uusien toimistotilojen sekä piha- ja liittymäalueiden rakentamisen. Toimiston yhteyteen tulee myös esittelytiloja. Hankkeen laajuus on noin 12000 neliömetriä.

YIT:n sopimuksen arvo on noin 15 miljoonaa euroa. Rakentaminen on jo käynnistynyt, ja kohde valmistuu elokuussa 2021.

Logistiikkakeskuksen kehittämisessä kiinnitetään erityistä huomiota rakennuksen ympäristövaikutuksiin ja kiinteistö tullaan lämmittämään geoenergialla. Kiinteistössä on mahdollista hyödyntää myös aurinkopaneeleilla itse tuotettua aurinkosähköä. Logicenters on lisäksi sitoutunut rakennusvaiheessa säilyttämään kiinteistön läheisyydessä olevaa metsää niin paljon kuin mahdollista.

”Haluamme kiittää Logicentersiä erinomaisesta yhteistyöstä sekä kestävän kehityksen huomioimisesta, sillä se on meille erittäin tärkeä teema kaikessa toiminnassamme”, Finnish Design Shopin toimitusjohtaja Teemu Kiiski sanoo Nrepin tiedotteessa.

Logicentersillä on yli 1,3 miljoonaa neliömetriä logistiikkatilaa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Nrep hallinnoi yhteensä viiden miljardin euron kiinteistövarallisuutta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa Nrep Logicentersille tiloja Turkuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat