Haucon tuo Suomen markkinoille parvekerakentamista nopeuttavan järjestelmän

Betonirakentamisen tuotetoimittaja Haucon tuo Suomen parvekerakentamiseen Iqlick-ripustusjärjestelmän, jolla parvekkeiden ripustaminen on mahdollista ilman työnaikaista tuentaa.

Järjestelmä nopeuttaa aikatauluja ja säästää kustannuksia sekä uudis- että saneerauskohteissa.

”Ahtailla tonteilla tai liikenteellisesti hankalissa paikoissa pullonkaulana ovat usein parvekeasennusten tuennan rakentaminen ja purkaminen. Uuden järjestelmän avulla työmaan logistiikka helpottuu ja nopeutuu. Kun tuentakalusto jää pois, tulee aika- ja kustannussäästöä”, Haucon Finlandin toimitusjohtaja Björn Lindgren sanoo tiedotteessa.

”Iqlickin avulla yksittäisen parvekkeen asennus kestää yleensä vain noin 15 minuuttia. Huomioitava ominaisuus on myös, että parveke voidaan kuormittaa täysin jo heti asennuksen jälkeen.”

Iqlick-järjestelmä on yli 50 vuotta vanhan saksalaisen Schöck-yhtiön kehittämä. Haucon toimii Schöckin yhteistyökumppanina.

Vuonna 1988 perustettu Haucon-ryhmä on Pohjoismainen betonirakentamisen erikoistuotteiden ja teknisten ratkaisujen toimittaja. Itsenäiset ja paikallisesti omistetut yksiköt toimivat Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Suomen-yhtiö on toiminut vuodesta 2012 alkaen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Haucon tuo Suomen markkinoille parvekerakentamista nopeuttavan järjestelmän”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat