Invalidisäätiö myi asuinkehityskohteen Helsingistä – Lehto kaavailee paikalle 150:tä asuntoa

Invalidisäätiö on myynyt Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevan asuinkehityshankkeen Lehto Asunnot oy:lle.

Keskuspuiston laidalla osoitteessa Tenholantie 12:ssa sijaitseva kohde sisältää yhteensä 10720 kerrosneliömetriä asuinrakennusoikeutta. Se jakautuu purettavan, vuonna 1974 valmistuneen rakennuksen tilalle rakennettaviin kolmeen uuteen asuinkerrostaloon ja vuonna 1943 valmistuneeseen asuntolarakennukseen, joka voidaan muuttaa asuinhuoneistoiksi.

Alueen kaava on jo vahvistettu. Lehto kaavailee aloittavansa rakentamisen arviolta vuoden 2022 alussa, ja uudet asuinrakennukset valmistuvat arviolta vuoden 2023 loppuun mennessä. Kerrostaloihin tulee yhteensä noin 150 asuntoa. Kyseessä on perhepainotteinen kohde eli asunnot ovat pääosin suurempia kolmioita tai neliöitä.

Lehto aikoo hyödyntää kohteen rakentamisessa tehtaillaan valmistettuja moduuleja.

Invalidisäätiölle nyt tehty kiinteistökauppa oli jatkoa joulukuussa 2020 toteutetulle Tenholantie 10:ssä sijaitsevan sairaala- ja hoivakiinteistön kaupalle. Molemmissa kaupoissa myyjän neuvonantajana toimi Newsec.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Invalidisäätiö myi asuinkehityskohteen Helsingistä – Lehto kaavailee paikalle 150:tä asuntoa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat