SRV rakentaa kaksi vuokrataloa Tampereen Kalevankulmaan

Kaiken kaikkiaan SRV suunnittelee rakentavansa Kalevankulmaan yli 400 asuntoa.

Kalevankulma sijaitsee Tampereella. Kuva: Aihio Arkkitehdit Oy ja SRV

SRV, Ammattiliitto Pro, Palvelualojen ammattiliitto PAM sekä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen kahden vuokra-asuntokohteen toteuttamisesta Tampereen Kalevankulmassa, Kalevan kaupunginosassa.

Kalevankulman kortteliin on suunnitteilla useita asuinkerrostaloja, kaksi pysäköintilaitosta ja liiketiloja. Nyt julkaistujen kohteiden rakentaminen aloitetaan kesällä 2021.

Asunto Oy Tampereen Kalevan Vitriiniin, joka on osittain 12-kerroksinen ja osittain 6-kerroksinen, tulee 93 asuntoa sekä kolme liiketilaa. Asunto Oy Tampereen Kalevan Klaffiin, joka on osittain 8-kerroksinen ja osittain 6-kerroksinen, tulee 56 asuntoa ja kolme liiketilaa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Yli 400 asuntoa Kalevankulmaan

SRV suunnittelee yhteensä yli 400 asunnon rakentamista Kalevankulmaan, ja näistä on tähän mennessä julkistettu sopimukset viiden asuinkerrostalon rakentamisesta.

Ensimmäisen kohteen rakentaminen alkoi tammikuussa 2021. Suunnitteilla on sekä vuokra-asuntoja että omaperusteista asuntotuotantoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV rakentaa kaksi vuokrataloa Tampereen Kalevankulmaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat