Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörit nimitti yrityskaupoista vastaavan johtajan

Kauppatieteiden maisteri Tiina Volmer on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien yrityskaupoista vastaavaksi johtajaksi.

Tiina Volmer. Kuva: A-Insinöörit

Volmerin vastuulle A-Insinööreissä kuuluvat yritysostot ja yrityskauppatoiminnan kehittäminen. Hänellä on kaikkiaan kymmenen vuoden työkokemus yrityskauppoihin ja taloushallintoon liittyvistä tehtävistä. Hän on ollut toteuttamassa useita kymmeniä yrityskauppoja hammaslääkäri-, hoiva- ja kiinteistöhuoltopalveluiden toimialoilla, muun muassa Kotikadulla ja sitä ennen Attendossa.

”Rakentamisen ja kiinteistöjen suunnittelu on monimuotoinen toimiala ja tarjoaa useita mahdollisia kehityspolkuja, joilla voimme edelleen vahvistaa palveluketjuamme ja tuoda arvoa asiakkaille. A-Insinööreissä on hieno, ihmisläheinen ja ketterä yhdessä tekemisen kulttuuri. Se on avainasemassa myös yritysostoissa onnistumisessa”, Volmer sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörit nimitti yrityskaupoista vastaavan johtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat