Sweco jälleen yrityskaupoilla – Ostaa Gaia Consultingin

Vuonna 1993 perustetun Gaian liikevaihto on 6,3 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 60 asiantuntijaa.

Sweco ostaa kestävän liiketoiminnan kehittämiseen erikoistuneen Gaia Consultingin. Swecon mukaan Gaia vahvistaa yhtiön osaamista ja palvelutarjontaa kestävässä kehityksessä, joka on Swecolle strategisesti tärkeä osaamisalue.

”Gaia on johtava kestävän liiketoiminnan konsulttiyhtiö Suomessa ja yksi alansa suurimmista ja kokeneimmista maailmassa, ja olemme erittäin iloisia saadessamme heidät osaksi Swecon osaajaverkostoa”, Sweco Finlandin maajohtaja Markku Varis sanoo yhtiön tiedotteessa.

Vuonna 1993 perustetun Gaian liikevaihto on 6,3 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 60 asiantuntijaa.

Gaian perustajaosakkaan ja hallituksen puheenjohtajan Pasi Rinteen mukaan vastuullisuus, ilmastonmuutoksen hillintä ja kiertotalous ovat kasvava markkina.

”Turvallinen ja nopea siirtyminen kestävään yhteiskuntaan vaatii uudenlaista osaamista, yhteistyötä ja ekosysteemejä. Siinä onnistuakseen on yhdistettävä yhteiskunnallinen, kaupallinen ja tekninen osaaminen”, Rinne sanoo.

Tammikuussa Sweco tiedotti ostavansa Optiplanin NCC:ltä. NCC halusi luopua omasta suunnitteluyksiköstään, joka ei enää istunut sen liiketoimintaan.

Optiplanin liikevaihto oli noin 13 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 150 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sweco jälleen yrityskaupoilla – Ostaa Gaia Consultingin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat