Kokeile kuukausi maksutta

Senaatti-kiinteistöt ja Avain Yhtiöt tekivät kiinteistökaupan Pasilan ratapihakorttelista

Senaatti-kiinteistöt ja Avain Yhtiöt oy ovat allekirjoittaneet kiinteistökaupan Helsingin Pasilan Ratapihakortteleiden alueella sijaitsevasta korttelista.

Myytyyn kortteliin on tarkoitus toteuttaa ensisijaisesti erityisasumista sekä jonkin verran liike-, toimisto- ja palvelutiloja. Rakennusoikeutta korttelissa on yhteensä 7500 kerrosneliömetriä. Lisäksi kortteliin toteutetaan alueellinen pysäköintilaitos.

”Avain Asunnot laajentaa asuntokantaansa tällä hetkellä vahvasti Keski-Pasilan alueella, kun ensimmäiset vuokrakohteemme valmistuvat vuodenvaihteessa 2021–2022. Ensimmäisessä vaiheessa Avain Asunnoille valmistuu 111 vuokra-asuntoa, ja nyt Senaatin kanssa tehdyn kaupan myötä pääsemme rakentamaan lisää uuteen kortteliin”, Avain Yhtiöiden myynti- ja markkinointijohtaja Elias Kiviranta sanoo tiedotteessa.

Senaatti on nyt myynyt Ratapihakortteleiden tonteista kaksi kolmasosaa, ja vain alueen kolme pohjoisinta korttelia ovat myymättä. Jäljellä olevista kortteleista järjestetään tarjouskilpailut lähivuosien aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Senaatti-kiinteistöt ja Avain Yhtiöt tekivät kiinteistökaupan Pasilan ratapihakorttelista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat